pitanje? creva
pitanje? creva
Postovani DR..Zelim da vam se obratim posto nemam trenutno vremena da odem do lekara. Naime vec 10-ak dana mi glasno krce creva sta god da pojedem ili popijem pa cak i na gutanje sopstvene salive, nemam bolove ili jednostavno nisu toliko jaki da ih osetim, i da imam ucestale gasove tako da mi je nekad malo neprijatno. Zanima me vase misljenje i sta treba da uradim tj.da li uzimajuci flobian mogu popraviti svoje stanje.Nadam se skorom vasem odgovoru s postovanjem Nikola.
Re: pitanje? creva
Препоручујем "Флонивин". Независно од њега, препоручујем чашицу ракије пре јела.
^A sta si ti po struci da odredjujes terapiju, pa makar i na internetu?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Нисам одредио никакву терапију већ сам дао предлог.x3x napisao:^A sta si ti po struci da odredjujes terapiju, pa makar i na internetu?!
x3x,
imas li ti ikakav savet ili samo opovrgavas druge savete?
Nikola-Moj savet je da povedes racuna o ishrani--da ti probava bude ok-jedino sam mozes ustanoviti al u vecini slucajeva pomaze --jesti musle makar 2 puta nedeljno za dorucak-kao i htranu koja se lako vari a gasovi ako idu napolje samo pustaj --nikako ne zadrzavaj--to tek zna da stvara probleme-vise se kreci i provodi vremena napolju, i tesko da ces ovde dobiti savet od doktora.
Srecno
imas li ti ikakav savet ili samo opovrgavas druge savete?
Nikola-Moj savet je da povedes racuna o ishrani--da ti probava bude ok-jedino sam mozes ustanoviti al u vecini slucajeva pomaze --jesti musle makar 2 puta nedeljno za dorucak-kao i htranu koja se lako vari a gasovi ako idu napolje samo pustaj --nikako ne zadrzavaj--to tek zna da stvara probleme-vise se kreci i provodi vremena napolju, i tesko da ces ovde dobiti savet od doktora.
Srecno