Kome da veruješ
Re: Kome da veruješ
Mozda sam se pogresno izrazila,sodu nismo nikada ni koristili,na pocetku bolesti jedna od prvih informacija je bila da naletim na Tulia Simoncinia,i odma sam htjela da idemo kod njega u Italiju,da probamo,medjutim od muzevog brata kum je vodio rodjenu sestru,koja je bolovala od karcinoma jajnika ili materice,nisam sigurna,i preminula je na kraju u 21 godini na zalost,on je isao i njegov zakljucak je ,,Obicni prevarant,, trazila sam jos podataka na netu,sabrala 2 i 2 i moj zakljucak je da od toga nema nista,prazna prica,tako da nikada nismo ni probali...
У мојој породици две особе су умрле од тумора. Једна је ишла на операције и штошта још и напатила се потпуно беспотребно и убрзо умрла. Друга поучена претходним искуством није ишла по лекарима и уз коришћење хомеопатије, кажем хомеопатије а НЕ хемотерапије, смањила болове и умрла на миру. Лечење је било бесмислено с обзиром на поодмакле године живота.
За кубанску вакцину ништа не могу да кажем јер немам појма о њој.
За витамин Б17 скоро да могу да гарантујем да је отрован, као што кажу Амери. Када се дотични витамин метаболише у туморском ткиву ствара се цијанид који убија тумор. Веома генијално. И ТАЧНО.
За ефекте соде бикарбоне сам прилично убеђен да су тачни због неколико разлога. Када прочитате књигу "Алкализуј или умри" (Theodore A. Baroody), спојите са још неким подацима са интернета, почнете да размишљате, уз информације оног Симонцинија долазите до закључка да ту има ватре.
Експерименти би били веома јефтини и изводљиви и код нас, али нико ништа званично не ради. Запитајте се зашто.
За кубанску вакцину ништа не могу да кажем јер немам појма о њој.
За витамин Б17 скоро да могу да гарантујем да је отрован, као што кажу Амери. Када се дотични витамин метаболише у туморском ткиву ствара се цијанид који убија тумор. Веома генијално. И ТАЧНО.
За ефекте соде бикарбоне сам прилично убеђен да су тачни због неколико разлога. Када прочитате књигу "Алкализуј или умри" (Theodore A. Baroody), спојите са још неким подацима са интернета, почнете да размишљате, уз информације оног Симонцинија долазите до закључка да ту има ватре.
Експерименти би били веома јефтини и изводљиви и код нас, али нико ништа званично не ради. Запитајте се зашто.
Колико разна говоркања умеју да буду погрешна чак и злонамерна, показаћу вам на мом примеру. Један мој другар има великих проблема због свог улцерозног колитиса. Послао сам га лекару за којег поуздано знам да успешно лечи улцерозни колитис. Када сам га после неку седмицу питао шта се дешава, рекао ми је да је био једном и не иде више код њега јер су му неки људи рекли да је преварант.
Једна друга познаница је отишла због гљивичне инфекције коју годинама није успевала да реши. Лекар јој је дао да "нешто маже на слепоочнице". То је њој било глупо и наравно да није користила и пљувала је по њему иако сам јој претходно детаљно објаснио принципе лечења. Ко је овде луд, а ко блесав? Ја нисам блесав, што значи да сам луд.
Једна друга познаница је отишла због гљивичне инфекције коју годинама није успевала да реши. Лекар јој је дао да "нешто маже на слепоочнице". То је њој било глупо и наравно да није користила и пљувала је по њему иако сам јој претходно детаљно објаснио принципе лечења. Ко је овде луд, а ко блесав? Ја нисам блесав, што значи да сам луд.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 21, 2012 1:38 am
Koliko vidim od ovih svih reakcija da svako ima razlicito iskustvo sa svime i da da svaka osoba razlicito deluje i na hemo i na prirodne lekove ili nesto drugo. To znaci da treba da budeš srecan da nesto pomogne ili nema spasa. Ni sam neznam sta je dobro ili ne ali mislim da treba pokusati sve da bi produžili zivot svakoj osobi.Ali ne mogu da shvatim da ljudi pokusavaju da zarade na prevarama kad se radi o zivotu i smrti kakvi su to ljudi!!!! Hvala svima na savetima bog vam dao zdravlje i srecu
Различита искуства са истим стварима су последица више разлога. Најчешће је узрок различито такозвано почетно стање организма. Свако има другачије здравствено стање па ни реакција није иста. Други разлог је недоследна примена. На пример, неко поједе по два језгра кајсије дневно и онда каже да му није помогло - та количина је потпуно безначајна.Tiha voda breg roni napisao:Koliko vidim od ovih svih reakcija da svako ima razlicito iskustvo sa svime i da da svaka osoba razlicito deluje i na hemo i na prirodne lekove ili nesto drugo. To znaci da treba da budeš srecan da nesto pomogne ili nema spasa. Ni sam neznam sta je dobro ili ne ali mislim da treba pokusati sve da bi produžili zivot svakoj osobi.Ali ne mogu da shvatim da ljudi pokusavaju da zarade na prevarama kad se radi o zivotu i smrti kakvi su to ljudi!!!! Hvala svima na savetima bog vam dao zdravlje i srecu
Мом добром другару је пре месец дана мама умрла од тумора панкреаса. Није јој било спаса јер је тумор прекасно откривен. Управо данас смо открили главни узрок настанка тумора, који се одлично уклапа у свеобухватну слику о туморима коју правим последњих месеци. Жена је због појачане желудачне киселине и горушице свакодневно пила соду бикарбону и тако више од 20 година. На тај начин је још више изазивала стварање желудачне киселине и постепено све више закишељавала организам. На тако кисео организам лепо се накалемила кандида и готово.
А оно што кажеш о зарадама на туђој муци, да знаш само колико сам се нагледао и наслушао о томе. Толико сам огорчен на лекаре да ми то уопште није добро. Морам некако ту огорченост да елиминишем из мог система. Ако те зеза аутомеханичар то и могу донекле да разумем, али ако те лекар зеза, тражи паре или га баш брига у каквом си стању, е то већ не могу да разумем. Сви смо ми људи, али ипак постоје неке границе које не треба прелазити колико год лоши били.
Mislite da je zbog kandide dobila karcinom pankreasa?
Aca nisam razumela sta ste hteli da kazete.Do sada ste preporucivali sodu za lecenje raka i kandide ,a sad odjednom zena dobila rak zbog sode.Molim vas objasnite
Оно што сам пронашао по литератури и интернету и повезујући са информацијама од оног Италијана др Симонцинија, а у комбинацији са књигом "Алкализуј или умри" коју је написао Theodore A. Baroody, па још када се укључи логика, дефинитиван закључак је да узрок тумора бар у 99% случајева је кандида која се превише раширила или напала неки орган. На жалост, нисам у ситуацији да лично и практично докажем то што сам прочитао. Знам неке истраживаче са којима сам разговарао и који су повезали неке њихове закључке за овим информацијама. Треба имати петље па тако нешто јавно рећи.
Ако се раствор соде бикарбоне даје као инфузија, он гарантовано изазива алкализовање организма (повећава базност) и тако убија бактерије и гљивице.
Ако се раствор соде бикарбоне пије, тада изазива желудац да лучи још више киселине и на тај начин постепено повећава киселост организма, што опет прави добру подлогу за развој кандиде и осталих сподоба.
Колико сам успео да проучим системе лечења др Симонцинија, орално коришћење соде бикарбоне се користи само као пратећа терапија тумора органа за варење јер тако за кратко време директно убија кандиду. Пошто се истовремено даје и инфузија раствора соде бикарбоне, организам ипак остаје алкалан.
Ако се раствор соде бикарбоне даје као инфузија, он гарантовано изазива алкализовање организма (повећава базност) и тако убија бактерије и гљивице.
Ако се раствор соде бикарбоне пије, тада изазива желудац да лучи још више киселине и на тај начин постепено повећава киселост организма, што опет прави добру подлогу за развој кандиде и осталих сподоба.
Колико сам успео да проучим системе лечења др Симонцинија, орално коришћење соде бикарбоне се користи само као пратећа терапија тумора органа за варење јер тако за кратко време директно убија кандиду. Пошто се истовремено даје и инфузија раствора соде бикарбоне, организам ипак остаје алкалан.