! BEBE sa foruma !

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: ! BEBE sa foruma !

Post od Ivanna Kraljica »

evo ovo je moj bato,sat posle rodjenja odprilike
danas je bilo sedam dana

Slika
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nesat »

SAMO DA OBAVESTIM FORUMASE DA JE I NASA DEVOJCICA RODJENA CARSKIM REZOM. PRESRECNI SMO, POSLE SKORO 8 GODINA! SVE POHVALE ZA GAK NARODNI FRONT U BEOGRADU, POSEBNO ZA ODELJENJE AKUSERSKO 1, VISOK PROFESIONALIZAM, STRUCNOST I LJUBAZNOST! BICE I FOTKI MALO KASNIJE!
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
loki11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:00 am

Post od loki11 »

Usvojili smo bebu sa 9 meseci...pola godine kasnije uspela je 4-ta vantelesna... Termin porodjaja, gle cuda, ne mislim da je to bas sasvim slucajno, rodjendan nase prve bebe... Ja evo vec 8 meseci zivim u ubedjenju da ce ovaj bebac bas tog dana i izaci u svet...kad na zadnjoj kontroli, dr-ka mi kaze da radimo carski i to u 38-oj ili 39-toj nedelji. Moje pitanje glasi: da li je neophodno(i zbog specificnosti situacije) raditi carski i to 2 nedelje pre termina? PS. Stoji da sam tokom cele trudnoce na utrogestanu i da je radjena miomektomija 2009-te, i moja dr-ka ne bi da rizikuje... Verujem joj, ali bih jos neko misljenje....Hvala!
loki11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:00 am

Post od loki11 »

Usvojili smo bebu sa 9 meseci...pola godine kasnije uspela je 4-ta vantelesna... Termin porodjaja, gle cuda, ne mislim da je to bas sasvim slucajno, rodjendan nase prve bebe... Ja evo vec 8 meseci zivim u ubedjenju da ce ovaj bebac bas tog dana i izaci u svet...kad na zadnjoj kontroli, dr-ka mi kaze da radimo carski i to u 38-oj ili 39-toj nedelji. Moje pitanje glasi: da li je neophodno(i zbog specificnosti situacije) raditi carski i to 2 nedelje pre termina? PS. Stoji da sam tokom cele trudnoce na utrogestanu i da je radjena miomektomija 2009-te, i moja dr-ka ne bi da rizikuje... Verujem joj, ali bih jos neko misljenje ili iskustvo....Hvala!
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nesat »

Kao forumas i stalni clan foruma, zelim i sa Vama da podelim da smo skoro proslavili prvi rodjendan nase devojcice, posle 8 godina cekanja. Kako smo nas problem resili, pogledajte na temi

http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... 39947.html

Pogledajte i moje postoje na urologiji, mislim da sam njima mnogima pomogao.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Odgovori