Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
SAMO DA OBAVESTIM FORUMASE DA JE I NASA DEVOJCICA RODJENA CARSKIM REZOM. PRESRECNI SMO, POSLE SKORO 8 GODINA! SVE POHVALE ZA GAK NARODNI FRONT U BEOGRADU, POSEBNO ZA ODELJENJE AKUSERSKO 1, VISOK PROFESIONALIZAM, STRUCNOST I LJUBAZNOST! BICE I FOTKI MALO KASNIJE!
Usvojili smo bebu sa 9 meseci...pola godine kasnije uspela je 4-ta vantelesna... Termin porodjaja, gle cuda, ne mislim da je to bas sasvim slucajno, rodjendan nase prve bebe... Ja evo vec 8 meseci zivim u ubedjenju da ce ovaj bebac bas tog dana i izaci u svet...kad na zadnjoj kontroli, dr-ka mi kaze da radimo carski i to u 38-oj ili 39-toj nedelji. Moje pitanje glasi: da li je neophodno(i zbog specificnosti situacije) raditi carski i to 2 nedelje pre termina? PS. Stoji da sam tokom cele trudnoce na utrogestanu i da je radjena miomektomija 2009-te, i moja dr-ka ne bi da rizikuje... Verujem joj, ali bih jos neko misljenje....Hvala!
Usvojili smo bebu sa 9 meseci...pola godine kasnije uspela je 4-ta vantelesna... Termin porodjaja, gle cuda, ne mislim da je to bas sasvim slucajno, rodjendan nase prve bebe... Ja evo vec 8 meseci zivim u ubedjenju da ce ovaj bebac bas tog dana i izaci u svet...kad na zadnjoj kontroli, dr-ka mi kaze da radimo carski i to u 38-oj ili 39-toj nedelji. Moje pitanje glasi: da li je neophodno(i zbog specificnosti situacije) raditi carski i to 2 nedelje pre termina? PS. Stoji da sam tokom cele trudnoce na utrogestanu i da je radjena miomektomija 2009-te, i moja dr-ka ne bi da rizikuje... Verujem joj, ali bih jos neko misljenje ili iskustvo....Hvala!
Kao forumas i stalni clan foruma, zelim i sa Vama da podelim da smo skoro proslavili prvi rodjendan nase devojcice, posle 8 godina cekanja. Kako smo nas problem resili, pogledajte na temi