Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Evo jednog predoga za dragog nam admina.
Posto se u poslednje dve godine, koliko ja pratim ovaj forum, rodilo dosta beba bas zahvaljujuci pravim savetima sa ovog foruma (od gospodje Patraskovic pa nadalje, ukljucujuci i mene), predlazem da se otvori podforum "forumske bebe", gde bi se objavili datumi rodjenja nasih andjelcica, njihova imene i eventualno, ko zeli, slicice. Nisam cula ni videla da ovako nesto postoji na slicnim sajtovima i mislim da ovakav sajt to zasluzuje! Nadam se da ce me ostali ucesnici/ce ovog foruma podrzati!
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Podrzavam ideju u potpunosti.
Mozda ne mora da se pravi novi podforum, u principu, mogla bi i ova tema da posluzi tome. Samo da se stavi da bude lepljiva, pa nece "nestajati" u masi poruka...
Evo, doca mi je danas poslao PP! Doca nam je postao tata jedne male Tijane! Mama i beba su dobro!
p.s. Za one koji ne znaju Tijana je beba bolnice u Segedinu nesecam se samo da li su radili IVF ili ICSI!
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body! http://www.*/forum/
Vidim da se od postavljanja ove teme na forumu rodilo jos bebaca, eto razloga vise da postane "lepljiva" posto se u medjuvremenu izgubila u masi novih poruka. Odmah saljem E-mail cika adminu (ili teta admini), pa ce valjda uslisiti nase zelje. Pozdrav za sve nove mame sa foruma i njihove andjelcice!
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
ideja je fantasticna, nadam se da cu vam se uskoro i ja pridruziti lepom vescu i slicicom nekog malog andjelcica ... Bice fantasticno gledati sve slikice malih forumasa