ekcem kod bebe

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Mateam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 7:44 pm

Re: ekcem kod bebe

Post od Mateam »

Sve ja to primenjujem vec 8 meseci, ali ovo nema veze stim. Problem je unutra u organizmu. Imunitet.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Mateam napisao:Sve ja to primenjujem vec 8 meseci, ali ovo nema veze stim. Problem je unutra u organizmu. Imunitet.
U pravu si!
Ali, imaj na umu da kod dece imunitet polako dolazi u red i oko 1.ve godine zivota, pa oko 5 godine (ovo iz iskustva mogu da potvrdim), pa oko puberteta.
Tako da treba samo polako i strpljivo.
Pozdrav
Mateam
Novi član
Novi član

Post od Mateam »

Ja se iskreno nadam da ce posle prve godine ovo cudo da se stabilizuje, bar do neku meru, da moze dete da otspava pa i da igra malo bez da se cese. Znaci cesanje je kod nas najveci problem, ne moze dete normalno da funkcionise, ni spava, ni igra niti moze da jede normalno zbog cesanja. JOOOOOJ, poludesmo ali svi.
Pozdrav
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Ne znam više šta da ti kažem sigurno je jako teško mnogo teže nego roditeljima koji nemaju tih problema. Da li ti je neko preporučio da vodiš dete kod homeopata? Moja starija koleginica je išla i imalo je efekta i još sam čula od nekih ljudi da njihovo lečenje pomaže. Raspitaj se, pa razmisli. Ja lično nisam išla kod homeopata, ali ja imam drugih problema sa detetom. Jako je podložno bakterijama u nosu nakupi sve i svašta, a ne ide u vrtić. Svi imamo nešto neko više neko manje, a neko nema nikakvih problema i ja mu zavidim.
Slika
Mateam
Novi član
Novi član

Post od Mateam »

Tako je, svi imamo probleme, neko vise neko manje, a i kako ih ko prihvata. Najvise mi smeta sto svi kazu nije nista procice, a dete ne moze da otspava ni ceo jedan sat a da se ne probudi zbog cesanja. Dokle ce ovo da traje samo se pitam?
Hvala na savetu o homeopati, nisam bila, a i vise u nista ne verujem da ce da pomogne.Dok samo od sebe ne prodje, kazu doktori !
Pozdrav
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Još sam se nešto setila, pa da ti kažem ako nisi probala. Moja malena je imala ojed oko guze i prepona dugo je trajalo pa smo morali i lekaru dva puta. Sad prolazi, a lekarka je rekla da je kupamo u Hipermanganu. On stvarno pomaže. Preporučljiv je svakom pa ako nisi probala pokušaj i to i sretno.
Slika
danjamihajlo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2012 11:11 am

Post od danjamihajlo »

Evo i mi da podelimo nase iskustvo.Beba ima 3 meseca,rodio se sa ekcemom na obrazima. Probali smo sve sto smo culi da je dobro ali bi se povuklo na par sati i opet buknulo! spasla nas je AVENE TRIXERA + krema. Kosta 2000 din 200ml,mazali smo vise pute na dan i nestao je ekcem za dva dana! napokon ima kozu kao beba,mekanu :D :D . Krema je super i ja je sad mazem na svoje lice jer mi je jako suva koza. Pa probajte,nama je pomoglo
Odgovori