Nisam stigao da istrazim citav forum te se nadam da mi necete zameriti ukoliko se ovo pitanje ponavlja.
Trenutno nisam u prilici (finansijskoj) da posetim stomatologa pa bih vas zamolio da mi date vasu procenu o cemu je rec, cisto da znam da li bi trebalo da panicim i da se ipak snadjem kako-tako.
Do sada nisam imao nikada problema sa zubima, sa svojih 27 god imam samo jedan popravljen zub i potpuno sam neinformisan... Na kontroli nisam bio od te popravke, sto je bilo pre recimo pet meseci. Tada mi se cini da nisam imao taj problem i se nadam da bi stomatolog primetio...
Evo slike sa problemom koji sam pokusao da ilustrujem (deo zaukruzen crvenom bojom) i nadam se da cu uspeti recima da vam objasnim o cemu je rec.

Na samoj granici sa desnima su mi se pojavili "dzepovi" - nisam siguran da li su to zapravo ti dzepovi koji se spominju ovde na forumu.
U pitanju su udubljenja koja su se pojavila duz desni na dva zuba, cetvorke gore i dole, nisu narocito izrazena(1mm u visini i sirine zuba), primecuju se samo kada se bas priblizim ogledalu...
Desni su mozda nesto spustenije u tom delu, mozda usled iritacije povecanom higijenom zuba u poslednje vreme od kada sam svestan tih dzepova.
Molim vas za odgovor ukoliko znate sta bi to moglo biti.
Nadam se da nije paradentoza posto je moj otac imao a koliko znam nasledna je...
Hvala puno unapred