turbo slank

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Re:

Post od dejan27 »

sakal napisao:Turbo slank je ... moja supruga ga je pila dva meseca i ugojila se 100 grama. U stvari turbo slank tablete su u stvari tablete Liv 52 koji se koristi za zastitu jetre a koje sam ja pio i slucajno ih uporedio sa turbo sr... isti je miris i ukus a liv 52 je tri puta jeftiniji i ima 100 tableta. Treba ga samo prepakovati i dobicete turbo sr...Pa pogledajmo nasu dragu Bozen ona je tako mrsava i anoreksicna da jedva stane na Samsung ekran od 72 cm.

super si! :D
malo_garavo_zlo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 16, 2011 1:02 pm

Re: turbo slank

Post od malo_garavo_zlo »

ma koji crni turbo slank.....pila sam ga punih godinu dana...necu da lazem skinula sam 10 kg i odrzavala kilazu ali ionog trena kad sam prestala da ga pijem vratili su mi se svi kilogrami
zato...ako hocete da budete mrsave drage moje jedino resenje je probusiti kasiku i vezbati :)))))
barajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 10:34 pm

Re:

Post od barajevo »

***KOKICA*** napisao:TURBO SLANK JE ZA MENE BILO NESTO NAJBOLJE!OSLABELA SAM ZA 3 MESECA 8kg.I jako sam zadovoljna!
OD PRVE DVE KUTIJE NEMOZES OSLABITI TAKO RECI SAMO "OCISTIS SE"ISPRAZNUJES TECNOST ALI OD TRECE KUTIJE TEK ONDA SE SLABI PA NADALJE ZAVISI KOLIKO HOCES DA OSLABIS!
JA LICNO BIH PREPORUCILA TURBO SLANK SVIMA DA PIJU KOJI HOCE DA OSLOBODE VISAK KILOGRAMA!ALI!!!!MORATE SE DRZITI PRAVILA A TO SU:NEMA COCA COLE I BILO KOJA DRUGA GAZIRANA PICE JA SAM 3 MESECA PILA CISTU VODU, I NARAVNO GIMNASTIKA DA NE BI SVE POSLE VISELO!I SAD SAM SE OPET UGOJILA 3 KG ZNATE BOZICNE PRAZNIKE SLAVI I TAKO LEPIH I UKUSNIH JELA KO SE NE BI UGOJIO!I SAD SAM OPET POCELA DA PIJEM TURBO SLANK I SUPER SE OSECAM!!
ZIVIM U AUSTIJU I LICNO SAM ODNELA KUTIJIU TURBO SLANKA MOM KUCNOM DOKTORU ON MI JE OBJASNIO SLEDECE:DA JE SASVIM ZDRAV PREPARAT I TAKO RECI CELO TELO SE OCISTI, SRCANE VENE VISAK TECNOSTI U TELO ALI MORA SE RADITI GIMNASTIKA STO JE I NORMALNO!!I SVI SE ZACUDILI KOLIKO SAM OSLABELA I DA IZGLEDAM MLADA ROD:77 IMAM 31 GOD.
I MOGU DA KAZEM DA MI TURBO SLANK PROMENIO ZIVOT U BOLJEM SMISLU SUPER SE OSECAM!SAMO TREBA GA ZNATI KORISTITI I STRPLJENA IMATI!!ZNACI NAKON 3 KUTIJE POCINJE PRAVO DELOVANJE!!
A ZAVISI KAKAV VAM JE METABOLIZAM!!E NARODE UZIVAJTE ZELIM VAM SVE NAJBOLJE!!
Jeli, Kokica, a što Turbo Šlank ne deluje na autora - Gospodju Božen, već samo na tebe od 30 godina. Pa kad se čovek ostavi toga što si pobrojala, a uz to ima metabolizam tridesetogodišnjaka, ne treba mu placebo pilula niti bilo kakve druge pilulice i sigurno će oslabiti

I bez turbo ... koječega ako pravilno rasporedite obroke: ujutro je dozvoljeno mešanje ugljenih hidrata (testa) sa proteinima (belančevinama), ali bez voća i prostih šećera - pankreas u jutro ne luči enzime koji vare voće. U podne treba jesti belančevine i povrće a voće je dozvoljeno samo između 4 i 6 posle podne. Uveče su zabranjene testenine ali može neka riba na žaru.
Ništa rigorozno ali ipak prosti šećeri (uključujući i med) nisu dozvoljeni kao ni mleko i jogurt (ali kiselo mleko i sirevi su dozvoljeni) i, naravno, zabranjena su sva gazirana pića bilo da su slađena čećerom ili, još gore, veštačkim zaslađivačima.
ImagineDushak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2011 8:55 pm

Post od ImagineDushak »

Drage moje... Turbo Slank je samo DODATAK ishrani koji potpomaze varenje i ubrzava metabolizam... Nece vam pomoci ako tamanite torte, pljeskavice, pizze, przenu i ostalu slatku/masnu hranu! Efekat se postize kombinovanjem pravilne ishrane i vezbanja. Turbo Slank je nesto poput zivih enzima koji omogucavaju telu da svoju energiju ne usresredjuju na varenje, vec na eliminisanje slobodnih radikala, odnosno toksina, masnoca i malignih celija. Savetujem vam da procitate knjigu Harvi Dajmonda - "Zauvek zdravi i vitki", bice vam sve jasno. Ima u knjizarama, kosta oko 400 dinara, ja sam kupila jer vredi. Pozdrav :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

Po meni,to je najveca glupost koju reklamiraju.Pila sam ih i....duplirala kilograme(po prestanku uzimanja)
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nika.ostojic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2011 12:08 pm

Post od nika.ostojic »

Zdrvo, evo hocu i ja da podelim moje utiske sa vama i da vam kazem da sam skepticno kupila turbo slank http://www.* REKLAMA *.com/items/en/ostalo/item_882.html i nakon nekog vremena bila vrlo zadovoljna sa njim. Ne zaboravite da treba, naravno, malo korigovati ishranu i pod hitno uvesti sportske aktivnosti kakve god i onda polako se kile tope. Nisam ni ocekivala neki ekspeditivan rezultat jer ni moje kile nisu dosle odjednom, tako da sam kilogram po kilogram uspela da izgubim nepozeljne kilograme.
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Sto bi se svakako desilo i bez pomenutog preparata uz redukciju ishrane i fizicku aktivnost. :roll:
mala_milichica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 25, 2012 9:39 pm

Post od mala_milichica »

Ovaj covek http://www.bozencosmetics.com/sr/index. ... Itemid=112 , je pre 10tak dana umro, ovde u Pozegi. Ne znam tacno koliko je kilograma imao, ali znam da su ga sahranili u sanduku koji su posebno za njega napravili, da ne kazem "sklepali" od obicnih dasaka... a u grob je spusten DIZALICOM....
Eto, da budete informisani o "zdravim" preparatima...
Korisnikov avatar
koske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 8:56 am

Post od koske »

Ovaj preparat ne samo da nema nezeljene efekte, vec nema nikakve efekte... dzabe bacene pare. Trcanjem, plivanjem i fitnesom do idealne linije!
Mrzim cveklu!
Odgovori