turbo slank

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

spirit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 05, 2004 7:38 pm

turbo slank

Post od spirit »

Da li turbo slank ima neke nezeljene efekte, i da li ga vredi piti?
maza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 29, 2005 11:08 pm

Post od maza »

moja mama ga je pila mesec dana i nista. jedino dobro su vitamini... mislim da je dobro da se uzme kao dodatak jelu.
končita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 20, 2005 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od končita »

Turbo šlank mi se čini odličnim za poboljšanje varenja ,meni su se tegobe sa žučnom kesom smanjile otkad ga pijem a kilaža tu i tamo a i gospođa Božen baš nije mršava
kdanijela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 22, 2005 5:07 pm

Post od kdanijela »

Ja sam cula da veliki broj ljudi koji koriste turbo slank kasnije imaju problema sa stitastom zlezdom (hipertireoidizam). To ima smisla, kada se zna da previse aktivna stitasta zlezda izaziva povecani metabolizam, sto za posledicu ima mrsavljenje... Moguce je da turbo slank upravo i deluje na aktivniji rad stitaste zlezde...
vesna plavo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2006 11:45 pm

Post od vesna plavo »

turbo slank je najveca glupost. pila sam dve kure i nista. nemojte gubiti vreme
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Ljudi dokle cete da se pecate na carobne stapice? Nema slabljenja dok se ne promeni celokupni nacin ishrane.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Evo vama jedan savet (iako vam ovo pise prirodna mrsavica koja je to mozda i vise nego sto bi trebalo :cry: ).

Milicapilica je apsolutno u pravu. Kad vidim reklame tipa: "pre svakog obroka uzmite kapsulu,ili sta vec, sa 3 CASE VODE" ja se najezim... :evil:
Pokusajte to isto samo bez kapsula i garantovano necete moci da pojedete mnogo hrane!!!!

Druga stvar, probajte svako jutro, pre bilo kog obroka da pojedete kuvano zito u zrnu,znaci bez mlevenja i secera(moze sa malo meda). Dok ste na poslu utolite glad sa nekoliko badema ili lesnika i 1 jabukom npr. i videcete da cete imati mnogo vise energije nego da se pocastite bilo cime iz pekare. Mozda ce vam se kolicinski ciniti malo (manje od 200 gr bureka npr),ali nakon toga necete imati obamrlost celog tela i nece vam se prispavati,jer vam je sva krv "otisla" u zeludac da vari masno testo, a samim tim cete imati i vise energije koju bi organizam inace trosio na varenje, a i mozdane celije samim tim brze rade.

I treca stvar, ne manje vazna, najvaznije je da kontrolisete koju kolicinu hrane unosite u organizam. Mozete jesti sve sto volite, ali bar za trecinu smanjite kolicinski, i videcete kako se vasi kilogrami magicno tope.

Nemojte se dzabe trovati bilo kakvim lekovima, preparatima, sirupima i raznim smesama, najvaznija je umerenost!!!! :lol:

Pozdrav svima, nadam se da cete probati i pisati kako deluje>i ovo sa vodom pre obroka je odlicna stvar(bez tableta, naravno)!!!!
sakal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2006 9:12 pm

Post od sakal »

Turbo slank je ... moja supruga ga je pila dva meseca i ugojila se 100 grama. U stvari turbo slank tablete su u stvari tablete Liv 52 koji se koristi za zastitu jetre a koje sam ja pio i slucajno ih uporedio sa turbo sr... isti je miris i ukus a liv 52 je tri puta jeftiniji i ima 100 tableta. Treba ga samo prepakovati i dobicete turbo sr...Pa pogledajmo nasu dragu Bozen ona je tako mrsava i anoreksicna da jedva stane na Samsung ekran od 72 cm.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

:D :D :D ...ova ti je dobra... :D :D :D
Wedrana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 9:59 am

Post od Wedrana »

Pila sam ja Turbo Slank pre 5 godina,ali drzala sam dijetu tj. bolje reci bukvalno smanjila sam hranu na minimum,pila puno vode,ubijala se od vezbi i stvarno puno smrsala.Tad sam bila ubedjena da je Turbo Slank najbolja stvar na svetu.Ali pre 2 godine krenem da pijem isti po savetu tete Bozen,jedes sve pijes tabletice i rezultat nakon mesec dana je bio +1,5 kg.Valjda vam je jasno :roll: Ono sto izaziva turbo slank je praznjenje creva svakih pola sata,to isto moze i caj od Sene.
maza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 29, 2005 11:08 pm

Post od maza »

ima li on nekih negativnih efekata ako se pije vise nego sto je dozvoljeno???
Ma_ko te pita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 22, 2006 11:25 pm

Post od Ma_ko te pita »

hej pa taj turbo je kompletna glupost. Ja sam ga pila sa namerom kao da izgubim samo 4 kg,i gle sta mi se desilo, dobila sam lisajeve i kao neke male " bradavice po licu",pa sam isla kod dermatologa i on kaze da je to zbog gubitka imuniteta :evil: .Srecom dermatolog je to samo jednom kremicom od 270 din resio, dok mi je gospodja iz "DIVE" svi u NS znaju ko je to da je uklanjanje pomenutih kosta 40 eura pokomadu a ja ih imala 8.Sada sam ok. MA KAKVA BOZEN to je sve sarena laza....
mace
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 04, 2006 3:50 am

Post od mace »

Turbo slank je nedvosmisleno odlican diuretik(ali samo to ) i odlican regulator metabolizma slabo pokretnih ljudi(mislim na stariju populaciju)-ni u kom slucaju se ne treba zanositi pricom o skidanju kilograma
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm

NIKAKO

Post od edelina »

Turbo slank je upropastio mnoge ljude!!! Nikako ne koristite. Moj prijatelj se ugojio 9 kg i otisao na operaciju CREVA!!!! OPERACIJU CREVA!!!! Javite svima da ne koriste nikako ovaj uzas na bazi larvi koje vam izjedaju creva!!! Covek je bio nadut i deformisan.oboleli su u zeludac i creva!!!!
***KOKICA***
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 12:09 am

Post od ***KOKICA*** »

TURBO SLANK JE ZA MENE BILO NESTO NAJBOLJE!OSLABELA SAM ZA 3 MESECA 8kg.I jako sam zadovoljna!
OD PRVE DVE KUTIJE NEMOZES OSLABITI TAKO RECI SAMO "OCISTIS SE"ISPRAZNUJES TECNOST ALI OD TRECE KUTIJE TEK ONDA SE SLABI PA NADALJE ZAVISI KOLIKO HOCES DA OSLABIS!
JA LICNO BIH PREPORUCILA TURBO SLANK SVIMA DA PIJU KOJI HOCE DA OSLOBODE VISAK KILOGRAMA!ALI!!!!MORATE SE DRZITI PRAVILA A TO SU:NEMA COCA COLE I BILO KOJA DRUGA GAZIRANA PICE JA SAM 3 MESECA PILA CISTU VODU, I NARAVNO GIMNASTIKA DA NE BI SVE POSLE VISELO!I SAD SAM SE OPET UGOJILA 3 KG ZNATE BOZICNE PRAZNIKE SLAVI I TAKO LEPIH I UKUSNIH JELA KO SE NE BI UGOJIO!I SAD SAM OPET POCELA DA PIJEM TURBO SLANK I SUPER SE OSECAM!!
ZIVIM U AUSTIJU I LICNO SAM ODNELA KUTIJIU TURBO SLANKA MOM KUCNOM DOKTORU ON MI JE OBJASNIO SLEDECE:DA JE SASVIM ZDRAV PREPARAT I TAKO RECI CELO TELO SE OCISTI, SRCANE VENE VISAK TECNOSTI U TELO ALI MORA SE RADITI GIMNASTIKA STO JE I NORMALNO!!I SVI SE ZACUDILI KOLIKO SAM OSLABELA I DA IZGLEDAM MLADA ROD:77 IMAM 31 GOD.
I MOGU DA KAZEM DA MI TURBO SLANK PROMENIO ZIVOT U BOLJEM SMISLU SUPER SE OSECAM!SAMO TREBA GA ZNATI KORISTITI I STRPLJENA IMATI!!ZNACI NAKON 3 KUTIJE POCINJE PRAVO DELOVANJE!!
A ZAVISI KAKAV VAM JE METABOLIZAM!!E NARODE UZIVAJTE ZELIM VAM SVE NAJBOLJE!!
Odgovori