turbo slank

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Mary Poppins
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mary Poppins »

Glavni problem je sto u Turbo slank tabletama ima sene, to svakako pospesuje probavu, ali se posle prestanka uzimanja javlja ogroman problem sa probavom jer se creva ulenje.
Nikako ne preporucujem.
***KOKICA***
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 12:09 am

Post od ***KOKICA*** »

Ja sam pila TURBO SLANK 3 meseca 2006 god.SEP.OKT.NOV.I onda sam prestala i nikakvih problema(PROBAVA ILI NESTO SLICNO) nisam imala bas nikakvih!!Znaci 2007 celu nisam pila tek sad sam opet pocela opet(FEB.2008) da pijem jednostavo zbog 3 kg viska a ne samo zbog viska nego i godi mi!
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

re turbo slank

Post od dolce-vita »

Ja sam mislila da kupim turbo slank, i da pocnem da ga koristim.NAIME,UGOJILA SMA SE OKO 20 KG U TRUDNOCI, IU SADA IMAM 15 VISE NEGO KADA SAM OSTALA TRUDNA.Ne mogu nista da obucem, nosim samo haljine, bass am ocajna, resila sma da pokusam :( :oops: :(
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am

Post od Vanjina mama »

Draga, i ja imam isti problem.
Ama baš isti.
Šta ćemo da radimo?
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

re turbo slank

Post od dolce-vita »

Sta da ti kazem, ja sam resial da pokusam, najgore do svega je sto bih morala da menjam kompletnu garderobu, a za to sad najmanje imam para, stvarno sramota ali nijedne pantalone ne mogu da obucem :oops: Uzas, ima i un dijeta, pogledaj na netu, kazu da je delotvorna samo ako se pridrzavas.Ja cu probati sa turbom slankom,jbg.Un diejtu sma pocela pa nisam mogla da izdrzim :oops: Mada, ni ovako ne sme da se piuno jede, naravno, prenecu svoja iskustva ako smrsam :lol: Salu na stranu,nesto se pokusati mora, moj muz kaze da izvadim guzicu iz frizidera :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ma shta ce vam to pobogu? :roll:
Pretpostavljam da ste mlade mame, pa s tim u vezi, ono sto vas cheka je dosta jurnjave za decom i silne obaveze, a to je, verujte, najbolja rekreacija i najzdraviji nachin za gubljenje suvishnih kg. :D
Ne bacajte pare na glupe preparate! Uostalom, ponekad treba i poslushati muzza (samo ponekad) :wink:
Slika
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

re turbo slank

Post od dolce-vita »

Pa, ja jurcam po ceo dan vec sad.Pravim sinu klopu, sredjujem kucu...Mislim, nije jos prohodao, ali nisam oslabila ni gram od kako sam se porodila.Uzas!!!!!!!Ako slucajno neko ko ovo procita ima saznanja da un dijeta stvarno pomaye, neka mi kaze. :cry:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Slushaj me, drago dete, ja sam teta u najboljim godinama sa dvoje veelliikkee dece. U trudnocama sam se gojila po 30 kg (uopste ne mislim da je to pohvalno, ali je jednostavno tako bilo). Ako dojish dete, ne razmishljaj o dijeti, please. OK je da razmisljash o svom izgledu i zdravlju, ali najvaznija stvar trenutno je da tvoja beba bude zadovoljna. Vidi, sve ce da bude jednom, pa i "doterivanje" linije, a ono sto nece-nece se tochak vremena okrenuti unazad. Dakle...uzivaj u bebici maksimalno, a chim malko odvrkne, baci se na redukciju ishrane, izbaci vecheru, trchi, plivaj, radi vezbe, shetaj...postoji hiljadu nachina da se oslabi, a uz to i da se uzziva! Zashto da se muchish i slabish, kad mozesh to da uradish na nachin koji ce te chiniti zadovoljnom i srecnom? Razmisli o tome :D :wink:
Slika
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

re turbo slank

Post od dolce-vita »

:D Znam sve to, ne dojim, nisam imala mleka.To sto ne dojim prihvatila sam bila vrlo tragicno.Medjutim , mali sad ima 8 meseci, i porazavajuce je to da nisam oslabila ni gram.Mada, iskreno, nisma se ni mnogo trudila, volim da jedem, pogotovo slatkise :oops: To ste u pravu, trcanje, vezbe, redukcija ishrane,zdravijeg nacina nema 8) Dete mi je hvala Bogu dobro, napreduje, pametan je, veseo :wink:
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am

Post od Vanjina mama »

Isti problem imam i ja, sanyalice!!!
I dolce-vita, kazi muzu da nije sve u frizideru!
Trcim, nosim, donosim, radim, kuvam, peglam, spremam, i opet nista.
Mislim da je pre u onome kako jedes, a ne sta jedes.
Za novu odecu nemam para, pa se osecam deblje negosto izgledam.
A valjalo bi pripremiti telo za drugo dete.....
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Re: turbo slank

Post od remi »

Znate li koliko košta jedna tura turbošlanka + čaj, mislim da je to za otprilike mesec dana: oko 3.000 dinara. Taman za nabavku nove garderobe. Nije dovoljno za NIkola's i slično, ali u onim radnjama na kojima piše: "Sve od 250 din..." može da se nađe garderoba zadovoljavajućeg kvaliteta samo treba znati šta se traži, tu se često krije i roba Made in Novi Pazar. Isto važi i za Kineze: roba im je generalno š-kvaliteta ali ako imate vremena i volje lutanjem po radnjama možete naći i tu povolju kvalitetnu robu (radi se o robi prvenstveno namenjenu za tržište EU koja je vraćena zbog nekog sitnijeg nedostatka. Npr. pre par godina kupila sam za 1000 din gotovo original Adidas sportsku jaknu čija je jedina mana: loš kvalitet postave džepova, raspali se posle samo dva-tri meseca, bilo je ono: Kukaš da nemaš pare, a kupuješ original Adidas jaknu).

Pa, i mene muči jedno desetak kg viška: "poklon" uz bebu. Mada, kada izračunam koeficijent, još uvek sam prilično daleka od gojaznih osoba. Meni smeta. Dijete i da hoću da držim ne mogu. Veoma lako mi pada pritisak i dolazi do deficita gvožđa. A s obzirom da ne znam za osobu koja je držala dijetu a da posle toga nije imala problema, razmislila bih 100 puta pre nego što bih se sama upustila u to. Pod dijetom podrazumevam i izmenjeni režim ishrane i/ili uzimanje nekih od preparata. Uglavnom se radilo o tome da su im se vraćali kilogrami, pa umesto početnih 70kg, pre dijete, posle dijete, u roku od godinu dana imali bi bar 75-80 kg. Jedna devojka je posle drastične dijete imala problem da nije mogla da prestane da slabi i dve-tri godine je čest gost bila bolnica dok joj nisu stabilizovali kilažu. Za nju je i danas uspeh ako se ugoji 100 grama ali zato ako ne vodi računa o ishrani lako "ulazi u režim mršavljenja" i bez medicinske pomoći bespomoćna je.
Da se tešim: sa godinama dolazi do usporavanja metabolizma i teže je izboriti se sa kilogramima.

Savet, ukoliko ste u finansijskoj mogućnosti: Jedite ananas, pomorandže, grejfurt (bljak, prolazi samo crveni i to u malim količinama u voćnoj salati), kivi, limun, jabuke, jagode - u neograničenim količinama. Poželjno je na meniju da se nađu i banane, kikiriki, crna čokolada, češće ali u manjim količinama, pa čak i, oklevetani i omraženi, čips. Važno je izbegavati grickanje dok se sprema hrana (eto zašto je većina kuvara debela).
U principu treba izbegavati hranu na koji, na bilo koji način, loše reagujete i koja vam se u startu ne sviđa.
Gazirane sokove ne pijem ("izlečila" me je tajanstvena bolest pre više od deset godina i od tada ne mogu ništa od toga, a pre toga sam obožavala koka-kolu i pepsi).
I, naravno, kretanje i samo kretanje: Šetnja, bavljenje nekim sportom - bitno je da prija. U početku to može biti samo jedan krug oko zgrade i važno je pratiti reakcije tela a nikako se rukovoditi zacrtanim šemama - važi i za sportske aktivnosti i za ishranu.
Meni je nešto slično pre par godina pomoglo: tada sam se gojila takvom brzinom da pantalone koje bih kupila danas posle dva meseca ne bih mogla da obučem. Krivac su bili lekovi protiv bolova. A onda sam jednostavno rekla sebi da kada već krvnički boli (ni gomila lekova gotovo da nije pomagala) lepo idem ja da radim ono što volim - da vozim bicikli I, neočekiveno u roku od mesec dana bolovi su postali podnošljivi i bez lekova, nekih tri meseca kasnije lekovi mi gotovo nisu bili potrebni. Počela sam da mršavim tek više posle šest meseci - prvo je otišlo nekako prvih 2 kg (za koje kažu da je najteže izgubiti i ja sam se u to uverila), a onda sam bukvalno za mesec dana smršala još 10 kg i tu sam stala.

Sada nisam u prilici da se pridržavam tog "mog slučajnog recepta za mršavljenje", jer onda nisam imala odgovornost ni za koga drugog. Sada se umesto voća za mene kupuje pampers i raznorazne potrepštine vezane za bebe, znatno je manje vremena za vozikanje - nema više vikend tura od 3-4 sata vožnje, pa i više, a dnevno to je leti radnim danima bilo i po 2 sata. Plus toga sada imam i više godina, pa me drmaju i poštene tridesete. Jedem znatno manje slatkiša, a imam znatno više kg. :cry: Kod mene važi pravilo: manje vremena za sport i razonodu, više bola, pa mi se uselili u tašnu i diklofen, i naproksen, i još koješta.

Dijeta je svaki režim izmene ishrane. Znači, kad god je nešto preporučeno i/ili nešto zabranjeno, automatski ste u režimu dijete. (P.S. Ako se ja pitam najviše mi se sviđa dijeta za malokrvnost: pored spanaća, zelja i koprive tu su raznorazne vrste mesa, džigerica i jaja).
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

Post od dolce-vita »

Ja sam pila TS, malo nesto posle porodjaja.Meni su pomogle, ali, postoji jedno veliko ali, ne moze svakome da pomogne ista vrsta tableta.Ja sam recimo uz pomoc TS smrsala 2kg za dve nedelje sto nije tako lose, meni se recimo svidelo to sto regulise probavu, tj. posle svakog obroka sam imala stolicu, sto je prvi proces u fazi mrsavljenja.Medjutim, napominjem, da svako ko moze da iumeni nacin ishrane , ode kod nutricioniste i na taj nacin smrsa.Takodje, jako je bitna i fizicka aktivnost.

Ja sam recimo ocajna jer imam 15 kg viska posle porodjaja, zato sad moram da pribegnem nekim strozim pravilima, dijeta i tome sl.Pokusala sma da manje jedem, ne jedem, ali meni to jednostavno ne ide...Non stop sma gladna, mrzovoljna, nervozna... :roll:
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Elixir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 25, 2010 2:25 pm

Post od Elixir »

Zasto ga sama gospodja Bozen ne isproba na sebi. Izgleda kao neko kome je to zaista potrebno :wink:
Dana.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 9:33 pm

Post od Dana. »

Ja sam pila turbo slank kada sam imala osamnaest godina.Smpsala sam 15 kg za neka tre meseca,ali se i razbolela,unistio mi je stitnu zlezdu ,izdeformisana je i ostecena a niko nezna zasto ,bila sam skroz zdrava.Sad imam dvadeset i pet godina i nikad necu moci da izlecim stitnu zlezdu a ponovo sam se ugojila otkad mi je zlezda u normalnim funkcijama. Zato nsam bas sigurna da je turbo slank zdrav
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Dolce-Vita i VAnjina mama, ja sam ama bas isti slucaj. Citam vase postove, ama kao da sam ih ja pisala. hahahaha :D :D :D
Odgovori