Molim vas za informacije, imam 35 god, dolazim iz svajcarske za Bg, i treba mi zaista neki Stomatolog-oralni hirurg za Implantate.
Dali moze od vas neko da mi preporuci nekog koje je zaista VRH-Vrhova u BG, znaci koje je vremenom dokazao da je zaista posten korektan kvalitetan.
Molim vas ako znate nekoga da mi javite. Ja sam gledao i citao o nekoliko njij.
1) Prof Vukadinovic
2) Prof Lazic
3)Dejan Calasan
4)Mirela Cvjetkovic
5) Profesor Aleksa Markovic
Treba mi zaista hitno neki strucnjak. sto znaci da je i Imlantolog. koji stvarno radi dobro implantate.
HITNO mi je Potrebna Vasa POMOC!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 4:58 pm
Re: HITNO mi je Potrebna Vasa POMOC!!!!
Znam da Vam preporucim jedino privatno, a to je dr.Dragan Antic privatna ordinacija Antic. Poznajem mnogo ljudi koji su zadovoljni njihovom uslugom. Sto se tice konzervative i ostalog skuplji su od ostalih privatnih ordinacija ali posto mnogo ljudi radi implante kod njih cena implanta je kod njih jeftinija.Ordinacija se nalazi u Hadzi Melantijevoj 1 kod Hrama Sv.Save a broj telefona je 011/2439-277. Toplo Vam preporucujem tu ordinaciju . Svako njihov rad se isplati. Srdacno, Bojan.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 4:58 pm
i dr.Dragan je specijalizirao implantologiju u Svedskoj i to jos kada se to cak nije ni radilo u velikoj meri kod nas.
Super, puno ti Hvala. Ali nekako nemogu da ga pronadjem po google, nema on svoju internet stranu.
Pronasao sam njegovu stranicu, Pa to je prejeftino sto on nudi. Mislim zaista 360 eur je dosta niska cena
ali dali je taj Implantat kvalitetan to nemam pojma, moracu da se informisem. Dali znas ili si vidjao da se dosta te Implantati kod njega rade '::
Poz i Hvala

Poz i Hvala
Zar niko nema da preporuci jos nekog stomatologa ili da misljenje.