Imam zakazan ultrazvuk 19 aprila.
Pila sam 6 meseci Diane. Prestala sam da ih pijem u junu 2011, nakon prestanka uzimanja Diana imala sam vise komplikacija nego pre, imala sam upalu jajnika (malte ne svakog drugog meseca imala sam upalu...), pocela mi je neredovna mestruacija... U januaru mi je prepisano dve kutije Dovicina nakon kojih sam normalno dobila. Od tad nista nisam pila...
P.S.Da li je tacno da, ukoliko se ne lece policisticni jajnici, moze doci do jos vecih komplikacija?
Pitanje za strucno lice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 1:51 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Pitanje za strucno lice
Terapija sa DIANE 35 nije jedino što može da se da u slučaju PCO sindroma. Ali ako vam treba i kontracepcija DIANE je dobra stvar. Ali ako krenete da je uzimate nema pravljenja pauze... pijete dok ne odlučite da zatrudnite...White Rose napisao:Imam zakazan ultrazvuk 19 aprila.
Pila sam 6 meseci Diane. Prestala sam da ih pijem u junu 2011, nakon prestanka uzimanja Diana imala sam vise komplikacija nego pre, imala sam upalu jajnika (malte ne svakog drugog meseca imala sam upalu...), pocela mi je neredovna mestruacija... U januaru mi je prepisano dve kutije Dovicina nakon kojih sam normalno dobila. Od tad nista nisam pila...
P.S.Da li je tacno da, ukoliko se ne lece policisticni jajnici, moze doci do jos vecih komplikacija?
Da li ste se javljali endokrinologu kako bi vam se uradio hormonski status i test opterećenja šećerom. I odakle vam te upale jajnika?? Kako su se manifestovale? Upale jajnika nemaju veze sa uzimanjem DIANE 35 i policističnim jajnicima!!!!!
P.S. ako vam nije neophodna kontracepcija ja bih vam uveo Siofor tablete u cilju regulacije ciklusa i lečenja policističnih jajnika (naravno tek posle analiza)

Pozz
P.S. Promenite ginekologa ako ste u mogućnosti...

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 1:51 pm
Upale jajnika su mi počele nakon korišćenja Daina. A manifestovane su se tako sto mi je obično posle menstruacije ili u toku ovulacije izlazilo nesto braon.
Nisam isla na hormonski test i test opterećenja sećerom niti mi je doktor rekao za to, ali ću ga pitati da uradim.
Pre mesec dana sam promenila ginekologa.
Da li postoji mogućnost da do upale jajnika dolazi zbog 5. i 6. grupe sekreta?
Imala sam 3. gupu sekreta i prosla doktorka mi je prepisivala lek za lekom (za 3. grupu) a meni su se grupe samo povećavale i povećavale.
Imate li neki savet šta bih mogla da uradim kako bih rešila prablem kandide?
Da li mislite da bih trebala pre otići na ultrazvuk pošto nisam dobila već mesec dana?
Unapred Vam hvala što mi izlazite u susret i pomažete.
Neizmerno sam Vam zahvalna.
Nisam isla na hormonski test i test opterećenja sećerom niti mi je doktor rekao za to, ali ću ga pitati da uradim.
Pre mesec dana sam promenila ginekologa.
Da li postoji mogućnost da do upale jajnika dolazi zbog 5. i 6. grupe sekreta?
Imala sam 3. gupu sekreta i prosla doktorka mi je prepisivala lek za lekom (za 3. grupu) a meni su se grupe samo povećavale i povećavale.
Imate li neki savet šta bih mogla da uradim kako bih rešila prablem kandide?
Da li mislite da bih trebala pre otići na ultrazvuk pošto nisam dobila već mesec dana?
Unapred Vam hvala što mi izlazite u susret i pomažete.
Neizmerno sam Vam zahvalna.
Doktore, drugarica mi je u Narodnom frontu uradila analize- cervikalni i vaginalni bris na gljivice i bakterije i rezultat je ok, nema nista. Unutra mi je upaljeno mnogo i imam beli vodeni sekret a tokom menstruacije je svrbelo i peklo... Slazete li se sa tim da treba da uradim samo jos na urea, miko i hlamidiju ili je potrebno jos nesto?
-
- Aktivan član
Još to i biće dovoljno...misutka napisao:Doktore, drugarica mi je u Narodnom frontu uradila analize- cervikalni i vaginalni bris na gljivice i bakterije i rezultat je ok, nema nista. Unutra mi je upaljeno mnogo i imam beli vodeni sekret a tokom menstruacije je svrbelo i peklo... Slazete li se sa tim da treba da uradim samo jos na urea, miko i hlamidiju ili je potrebno jos nesto?
Trudna sam 35 nedelju. Pre 5 dana sam pocela kashljati, pocelo je da me boli zhdreljo, bolove u celom telu, i uvece sam podigla t na 38. Popila sam paracetamol i sutradan otishla kod doktora koji mi je rekao da mi je zhdrjelo crveno ali da nema gnoja i da mogu da pijem cefalexin kapsule. Nisam ih uzela jer me je bilo strah da ne nashkodim bebi. Temperaturu osim tog dana vishe nemam, ali ostao je produktivni kashalj i bolesno zhdrjelo. Pijem mnogo cajeve, apetit mi je normalan. Koje je vashe mishljenje, dali da uzimam antibiotik ili ne i koliko kashalj moze delovati na stezanju uterusa? Hvala unapred 

Hristos vaskrse!!! Srecan Uskrs dr Lazarevicu i svim clanovima foruma
-
- Aktivan član
Ваистину воскресе!!!! Срећни празници...misutka napisao:Hristos vaskrse!!! Srecan Uskrs dr Lazarevicu i svim clanovima foruma

Doktore, evo -konacno- smo odradili, da li mozete da mi se javite na pp da Vam napisem rezultate? Pozdrav