Inseminacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2012 7:45 pm
Inseminacija
Da li je moguce odraditi sve analize i inseminaciju u privatnoj klinici i kliko kosta ceo postupak?
Re: Inseminacija
i ja se pitam sestro vanja
nadam se da ce nam neko odgovoriti , ali mislim da je najbolje nastaviti gde je zapoceto, trazila sam i naletela na tebe 

kosta preko 2.000 evra tako mi bar maki kaze, ako neko procita i nesto zna molim da se ukljuci, hvala
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
inseminacija kosta od 24000(toliko sam ja platila)do 40000(tolkiko je platila moja prijateljica u novom sadu)
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Cao devojke!
Ja sam danas radila inseminaciju u jednoj privatnoj klinici u BG-u,cena je 25.000,00 din + 5.500,00 din za obradu sperme.
Pre toga folikulometrija-oko 14.000,00 i pracenje hormona oko 9.000,00
Sad cekamo rezultate
Ja sam danas radila inseminaciju u jednoj privatnoj klinici u BG-u,cena je 25.000,00 din + 5.500,00 din za obradu sperme.
Pre toga folikulometrija-oko 14.000,00 i pracenje hormona oko 9.000,00
Sad cekamo rezultate

37000 sve komplet:pracenje,obrada sperme,sam postupak i kontrola posle,meni nazalost,negativne bete
i kakvi su rezultati??? i ja se spremam polako, nadam se da ce mi jajnici biti prohodni, molim Boga, on -muz je dobar ja jos ne znam дал сам ок 

proslog meseca mi nije uspelo (kazu da retko uspeva iz prve),danas sam radila opet
Жао ми је баш, и мене чека вероватно исто инсеминација. Уплашена сам , мада је мојој друхарици из првог успела а она је баш чист пример да је све могуће радила је у Ваљеву и то у болници , имала је бројне здравствене проблеме и ето Бог је погледао сад гаји близанце дечака и девојчицу и у недељу у име Бога их крштава ето... Где сте радили инсеминацију? У Ваљеву у приватној клиници је 30.000,00 . Предложили су ми да радим ту јер наводно имају савременије апарате. Нисам још дошла до снимања јајника итд, много сам нешто отегла те прегледе. Поздрав