Inseminacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
VanjaDivac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 29, 2012 7:45 pm

Inseminacija

Post od VanjaDivac »

Da li je moguce odraditi sve analize i inseminaciju u privatnoj klinici i kliko kosta ceo postupak?
visnja16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 9:44 am

Re: Inseminacija

Post od visnja16 »

i ja se pitam sestro vanja ;) nadam se da ce nam neko odgovoriti , ali mislim da je najbolje nastaviti gde je zapoceto, trazila sam i naletela na tebe ;)
visnja16
Novi član
Novi član

Post od visnja16 »

kosta preko 2.000 evra tako mi bar maki kaze, ako neko procita i nesto zna molim da se ukljuci, hvala
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od razocarana »

inseminacija kosta od 24000(toliko sam ja platila)do 40000(tolkiko je platila moja prijateljica u novom sadu)
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
babish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 3:10 pm

Post od babish »

Cao devojke!
Ja sam danas radila inseminaciju u jednoj privatnoj klinici u BG-u,cena je 25.000,00 din + 5.500,00 din za obradu sperme.
Pre toga folikulometrija-oko 14.000,00 i pracenje hormona oko 9.000,00
Sad cekamo rezultate :)
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

37000 sve komplet:pracenje,obrada sperme,sam postupak i kontrola posle,meni nazalost,negativne bete
visnja16
Novi član
Novi član

Post od visnja16 »

i kakvi su rezultati??? i ja se spremam polako, nadam se da ce mi jajnici biti prohodni, molim Boga, on -muz je dobar ja jos ne znam дал сам ок :cry:
babish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 3:10 pm

Post od babish »

proslog meseca mi nije uspelo (kazu da retko uspeva iz prve),danas sam radila opet
visnja16
Novi član
Novi član

Post od visnja16 »

Жао ми је баш, и мене чека вероватно исто инсеминација. Уплашена сам , мада је мојој друхарици из првог успела а она је баш чист пример да је све могуће радила је у Ваљеву и то у болници , имала је бројне здравствене проблеме и ето Бог је погледао сад гаји близанце дечака и девојчицу и у недељу у име Бога их крштава ето... Где сте радили инсеминацију? У Ваљеву у приватној клиници је 30.000,00 . Предложили су ми да радим ту јер наводно имају савременије апарате. Нисам још дошла до снимања јајника итд, много сам нешто отегла те прегледе. Поздрав
Odgovori