Sta da ucinim da posle koitusa umanjim tegobe koje imam?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 27, 2004 3:23 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Sta da ucinim da posle koitusa umanjim tegobe koje imam?
Dugo nisam imala sexualni kontakt sa muskarcem,i sada,posle dosta vremena,posle vodjenja ljubavi,tj,coitusa,imam uzasne tegobe u vidu pecenja,zarenja u vagini,ucestalog mokrenja koje je povezano s tim i cak hemoroidima koji su se pojavili iako nisam imala analni odnos?tegobe su se pojavila nakon 12 sati,i iako sam pokusala da kupkom od kamilice umanjim tegobe,uzasno se i dalje osecam,imam osecaj tako snaznog pecenja da prosto ne mogu da funkcionisem?Inace,do sada sam par puta u zivotu imala cistit,3 grupu sekreta i ranicu na grlicu materice.Molim Vas,pomozite mi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 31, 2004 1:34 am
alergijska
Cao!
Ne bih da gnjavim, ali mi je prvo palo na pamet kad sam procitala tvoje pitanje, ako ste koristili kondom, vrlo je moguce da imas alergijsku reakciju na premaz koji se nalazi na kondomu ili jednostavno si osetljiva, a mislim da se to ne mora ponoviti ubuduce. Sto se hemoroida tice, ne znam da li to uopste ima veze sa odnosom....Pozdrav!
Ne bih da gnjavim, ali mi je prvo palo na pamet kad sam procitala tvoje pitanje, ako ste koristili kondom, vrlo je moguce da imas alergijsku reakciju na premaz koji se nalazi na kondomu ili jednostavno si osetljiva, a mislim da se to ne mora ponoviti ubuduce. Sto se hemoroida tice, ne znam da li to uopste ima veze sa odnosom....Pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 27, 2004 3:23 am
- Kontakt:
Hvala najlepse na odgovoru
Tegobe koje sam imala se lagano povlace,ali se plasim da se ne ponove.U svakom slucaju,hvala najiskrenije na odgovoru.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am