Sta da ucinim da posle koitusa umanjim tegobe koje imam?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
usamljena011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 27, 2004 3:23 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Sta da ucinim da posle koitusa umanjim tegobe koje imam?

Post od usamljena011 »

Dugo nisam imala sexualni kontakt sa muskarcem,i sada,posle dosta vremena,posle vodjenja ljubavi,tj,coitusa,imam uzasne tegobe u vidu pecenja,zarenja u vagini,ucestalog mokrenja koje je povezano s tim i cak hemoroidima koji su se pojavili iako nisam imala analni odnos?tegobe su se pojavila nakon 12 sati,i iako sam pokusala da kupkom od kamilice umanjim tegobe,uzasno se i dalje osecam,imam osecaj tako snaznog pecenja da prosto ne mogu da funkcionisem?Inace,do sada sam par puta u zivotu imala cistit,3 grupu sekreta i ranicu na grlicu materice.Molim Vas,pomozite mi.
Jana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 31, 2004 1:34 am

alergijska

Post od Jana »

Cao!
Ne bih da gnjavim, ali mi je prvo palo na pamet kad sam procitala tvoje pitanje, ako ste koristili kondom, vrlo je moguce da imas alergijsku reakciju na premaz koji se nalazi na kondomu ili jednostavno si osetljiva, a mislim da se to ne mora ponoviti ubuduce. Sto se hemoroida tice, ne znam da li to uopste ima veze sa odnosom....Pozdrav!
usamljena011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 27, 2004 3:23 am
Kontakt:

Hvala najlepse na odgovoru

Post od usamljena011 »

Tegobe koje sam imala se lagano povlace,ali se plasim da se ne ponove.U svakom slucaju,hvala najiskrenije na odgovoru.
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am

Post od dr Presetnik »

Vase bolesti, koje imate, bez obzira na kondom koji je koriscen, zahtevaju proveru i najverovatnije lecenje, jer odnos ih je deklansirao. Prim. Dr Lj.Presetnik
Odgovori