Već neko vreme imam problem sa očima, moguće kao posledica posla (gledanje u računar preko 10 sati dnevno), u smislu suvoće oka, lepljivih i teških kapaka, osećaja napora i težine u oku, i možda, blaga exotropia na jednom oku (sveovo odnosi se na levo oko). ponekad mi "padne" kapak, naročito uveče i ne mogu do kraja da ga otvorim.
Međutim, zakazivanje pregleda kod oftamologa u DOmu zdravlja je prava noćna mora (NS je u pitanju). Već tri meseca pokušavam da zakažem, bez uspeha. Postoje 2 dana u mesecu kad se zakazuje, i tim danima gotovo je nemoguće dobiti vezu. Kada je konačno dobijete, negde posle 9 ujutro, kažu vam da su svi termini zauzeti i da se javite za 2 nedelje i tako u krug. Nadam se da ovo nije ozbiljna tegoba, ali me brine koliko će ljudi imati trajna oštećenja vida zbog ovakvih nemogućnosti da se dođe do lekara.
Problem sa zakazivanjem oftamološkog pregleda u Srbiji
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problem sa zakazivanjem oftamološkog pregleda u Srbiji
Ukoliko Vam padaju kapci,pregled treba prevashodno da obavite kod neurologa,pa tek onda kod oftalmologa.U novom merkatoru u ,,Diopti,, imate besplatan pregled uz kupovinu stakala ili celih naocara.Pozdrav!