Pomoc !!! Vec dva meseca imam povremene bolove u zelucu?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
visnja16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 9:44 am

Pomoc !!! Vec dva meseca imam povremene bolove u zelucu?

Post od visnja16 »

Pozdrav svima,

drago mi je da sam na Vasem forumu , mnogo pametnih saveta sam ovde procitala, dosta toga i naucila ali svakako sajt vam je najbolji u zemlji i sire. Sve informacije na jednom mestu.

Svoj problem cu sada da iznesem i unapred se zahvaljujem onima koji mi odgovore i budu strpljivi i procitaju tekst.

Imam 33 godine i ranije sam imala probleme sa zelucem, tipa grcevi posle prejedenja, gladovanja, gorusice usled neredovnog uzimanja obroka , kiseline itd..par puta sam isla kod neke bake da mi NAMESTI zeludac jer sam stvarno osecala kao da imam Kamen u predelu pupka i pomagalp mi je...pusila sam do pre 3 godine, konzumirala alkohol, imala neredovne obroke, ugla. cvrstu hranu, imala dosta stresova...ti bolovi su bili ponekad i recimo jednom u 3-4 godine, i uglavnom sami prolazili.Nisam trazila pomoc lekara.

Sad mi se desava vec dva meseca ( napominjem da : radim na potomstvu tj pravimo bebu :) verenik i ja , pre mesec dana sam radila test za trudnocu jer sam se uplasila - negde procitala da mi ovo mogu biti simptomi vanmatericne trudnoce, test je negativan bio, menstruacije uredne na 26-28-30 dana, krvarenje normalno..itg, ) imam podrigivanje pre i posle jela, mucnine, povremene bolove,nadutost,jednom sam u sred noci povracala, reagujem na neku hranu,kafu vise ne pijem i malo mi je lakse, bolove u predelu pupka, grceve.Stolice su mi uredne, mekane,normalne.. jer sad postim i jedem laksu hranu ali sam sklona prejedenju.
Od lekova sam popila kutiju probiotika, nekoliko ranisana, i to mi je trenutno pomoglo ali su se posle par dana isti simptomi vratili .Isla sam u nedelju opet kod bake da mi *namesti zeludac , bolelo je kao u oko. Desi mi se da mi bude sve ok, par dana i posle opet pocnu bolovi...Jutros mi je opet lose . Brinem se jer bolovi, muka, i grcevi ne prolaze. Svakako znam da moram kod lekara. Ali iskreno ne smem, Molim nekog da mi kaze da li je imao iste probleme. I dok se ne odlucim da odem kod lekara da mi da bar neki savet da ublazim simptome,.Sad sam uzela gelusil lac da zvacem, pa cu videti. HVALA
visnja16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 9:44 am

Re: Pomoc !!! Vec dva meseca imam povremene bolove u zelucu?

Post od visnja16 »

да одговорим сама себи, све ми је ово било наравно мало нервоза а и желудац ми је био спао, жива истина, чак ме је и дежурни лекар упутио како је већ рекла : ово је да не кажем да одете код неке баке,
и отишла сам жени која ради масаже и стварно ме је спасила, ко није доживео не зна како је кад боли и кад те стисне триста мука а не знаш шта је, сад једем и масну поњаву, наравно мора да се чувам, ништа тешко да се не диже
Odgovori