drago mi je da sam na Vasem forumu , mnogo pametnih saveta sam ovde procitala, dosta toga i naucila ali svakako sajt vam je najbolji u zemlji i sire. Sve informacije na jednom mestu.
Svoj problem cu sada da iznesem i unapred se zahvaljujem onima koji mi odgovore i budu strpljivi i procitaju tekst.
Imam 33 godine i ranije sam imala probleme sa zelucem, tipa grcevi posle prejedenja, gladovanja, gorusice usled neredovnog uzimanja obroka , kiseline itd..par puta sam isla kod neke bake da mi NAMESTI zeludac jer sam stvarno osecala kao da imam Kamen u predelu pupka i pomagalp mi je...pusila sam do pre 3 godine, konzumirala alkohol, imala neredovne obroke, ugla. cvrstu hranu, imala dosta stresova...ti bolovi su bili ponekad i recimo jednom u 3-4 godine, i uglavnom sami prolazili.Nisam trazila pomoc lekara.
Sad mi se desava vec dva meseca ( napominjem da : radim na potomstvu tj pravimo bebu

Od lekova sam popila kutiju probiotika, nekoliko ranisana, i to mi je trenutno pomoglo ali su se posle par dana isti simptomi vratili .Isla sam u nedelju opet kod bake da mi *namesti zeludac , bolelo je kao u oko. Desi mi se da mi bude sve ok, par dana i posle opet pocnu bolovi...Jutros mi je opet lose . Brinem se jer bolovi, muka, i grcevi ne prolaze. Svakako znam da moram kod lekara. Ali iskreno ne smem, Molim nekog da mi kaze da li je imao iste probleme. I dok se ne odlucim da odem kod lekara da mi da bar neki savet da ublazim simptome,.Sad sam uzela gelusil lac da zvacem, pa cu videti. HVALA