kolor dopler

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Bea7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 28, 2012 6:31 pm

kolor dopler

Post od Bea7 »

Postovani doktore,
imam 31 godinu i u 27 sam nedelji prve trudnoce. Na kolor dopleru se javio problem otpora u vrpci koji je tri puta gledan tog dana i treceg puta bio razicit tj. bolje je bilo.Idem na kontrolu za dva dana i ostajem u bolnici ako treba. Beba je veoma aktivna i tezina je normalna. Vrpca je ko bebinog stomaka.
Ako bude vecih problema,kako cu pomoci svojoj bebi? Objasnite mi sta sve to znaci.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: kolor dopler

Post od Zli doktor »

Bea7 napisao:Postovani doktore,
imam 31 godinu i u 27 sam nedelji prve trudnoce. Na kolor dopleru se javio problem otpora u vrpci koji je tri puta gledan tog dana i treceg puta bio razicit tj. bolje je bilo.Idem na kontrolu za dva dana i ostajem u bolnici ako treba. Beba je veoma aktivna i tezina je normalna. Vrpca je ko bebinog stomaka.
Ako bude vecih problema,kako cu pomoci svojoj bebi? Objasnite mi sta sve to znaci.
Nemojte se previše brinuti.... Da sačekamo tu hospitalizaciju pa ćemo videti... Jedini način da pomognete svojoj bebi (ako to uopšte bude bilo neophodno je da budete smireni i da se ne brinete). Uradiće se CTG, i ponoviće se doppler merenja pupčanika, te očekujem da neće biti problema :wink:
Odgovori