Postovani doktore,
imam 31 godinu i u 27 sam nedelji prve trudnoce. Na kolor dopleru se javio problem otpora u vrpci koji je tri puta gledan tog dana i treceg puta bio razicit tj. bolje je bilo.Idem na kontrolu za dva dana i ostajem u bolnici ako treba. Beba je veoma aktivna i tezina je normalna. Vrpca je ko bebinog stomaka.
Ako bude vecih problema,kako cu pomoci svojoj bebi? Objasnite mi sta sve to znaci.
kolor dopler
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: kolor dopler
Nemojte se previše brinuti.... Da sačekamo tu hospitalizaciju pa ćemo videti... Jedini način da pomognete svojoj bebi (ako to uopšte bude bilo neophodno je da budete smireni i da se ne brinete). Uradiće se CTG, i ponoviće se doppler merenja pupčanika, te očekujem da neće biti problemaBea7 napisao:Postovani doktore,
imam 31 godinu i u 27 sam nedelji prve trudnoce. Na kolor dopleru se javio problem otpora u vrpci koji je tri puta gledan tog dana i treceg puta bio razicit tj. bolje je bilo.Idem na kontrolu za dva dana i ostajem u bolnici ako treba. Beba je veoma aktivna i tezina je normalna. Vrpca je ko bebinog stomaka.
Ako bude vecih problema,kako cu pomoci svojoj bebi? Objasnite mi sta sve to znaci.