problem sa srcem! Hitno!
problem sa srcem! Hitno!
Pre oko 3-4 nedelje bio sam u diskoteku, dosao kuci lego, probudio se oko 3 ujutru i popio vode, i osetio sam neku mucninu i da mi je tesko disanje da mi srce ubrzano lupa i poceo sam da se tresem,otisao kod doktora na hitnu rekao da je sve u redu i da ne brinem. Kasnije, pre dva dana sedeo sam pored reke sa drugarom i odjednom osetio istu mucninu, ubrazano lupanje i islo mi se u kupatilo, popio sam vode , umio se, seo malo i poceo isto da se tresem, kad sam dosao kuci bio sam na proliv. I nocas dok sam setao osetio sam ubrzano lupanje i sve iste simptome samo se nisam tresao kao da imam groznicu. E sad ako moze pomoc do cega to moze da bude, idem u teretanu i treniram kick boks, zdravu ishranu vodim, je l moze bit da sam se preforsirao od napora ili sekiracija, nervoza, itd.? HVALA UNAPRED!
Re: problem sa srcem! Hitno!
... i da dodam dok sam isao u teretanu pio sam whey proteine (izolat od proteina surutke) i gainer kao dodatak ishrani da povecam koje kilo, vise ne pijem nikakve suplemente, pa mozda je i do toga.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 28, 2012 8:19 pm
suplementi ti mogu opteretit bubrege jos nisam nigdje procitao da smetaju srcu.
Trebalo bi da odes kod kardiologa pogotovo ako to nisi uradio pre vezbanja koje pominjes.Ne zanemaruj te simptome.Pretpostavljam da si mladji covek, moze da bude nista ali moze i nesto.Proveri.