problem sa srcem! Hitno!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pesterac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2012 3:34 am

problem sa srcem! Hitno!

Post od pesterac »

Pre oko 3-4 nedelje bio sam u diskoteku, dosao kuci lego, probudio se oko 3 ujutru i popio vode, i osetio sam neku mucninu i da mi je tesko disanje da mi srce ubrzano lupa i poceo sam da se tresem,otisao kod doktora na hitnu rekao da je sve u redu i da ne brinem. Kasnije, pre dva dana sedeo sam pored reke sa drugarom i odjednom osetio istu mucninu, ubrazano lupanje i islo mi se u kupatilo, popio sam vode , umio se, seo malo i poceo isto da se tresem, kad sam dosao kuci bio sam na proliv. I nocas dok sam setao osetio sam ubrzano lupanje i sve iste simptome samo se nisam tresao kao da imam groznicu. E sad ako moze pomoc do cega to moze da bude, idem u teretanu i treniram kick boks, zdravu ishranu vodim, je l moze bit da sam se preforsirao od napora ili sekiracija, nervoza, itd.? HVALA UNAPRED!
pesterac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2012 3:34 am

Re: problem sa srcem! Hitno!

Post od pesterac »

... i da dodam dok sam isao u teretanu pio sam whey proteine (izolat od proteina surutke) i gainer kao dodatak ishrani da povecam koje kilo, vise ne pijem nikakve suplemente, pa mozda je i do toga.
SemperFidelis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 28, 2012 8:19 pm

Post od SemperFidelis »

suplementi ti mogu opteretit bubrege jos nisam nigdje procitao da smetaju srcu.
ducca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2012 12:05 pm

Post od ducca »

Trebalo bi da odes kod kardiologa pogotovo ako to nisi uradio pre vezbanja koje pominjes.Ne zanemaruj te simptome.Pretpostavljam da si mladji covek, moze da bude nista ali moze i nesto.Proveri.
Odgovori