To jest:No.comment.Ama ljudi bez svadje!Ja odoh ponovo na zracenje, ali na malom mozgu pa sta dragi Bog da!Citiracu jednu veoma cenjenu doktorku kad mi je prvi put rekla da sam ZDRAV!!!"BOGU" HVALA!!!prof,docent,specijalista i neznam koje sve odlike?!?!Kada je videla moje nalaze posle operacije i isvih zracenja i hemoterapija,rekla je:Samo neko sa VELIKOM,Verom,i Motivom moze da se zaceli,ili isceli,i da to nije videla za 14 god. rada.E sad.2 i po god,bio sam Miran i ZDRAV (relativno).A da budem iskren ,rekla je da i Doktor koji me je operisao odlicno odradio svoj posao ,a tu gde je bio stari tum.NEMA GA!Vera u "Boga" je Vera u samoga sebe,jer smo svi nacinjeni po nalicju BOZIJEM.A da jos nesto priznam:Da sam sae opustio po svakom pitanju(jelo,pice,zdrave aktivnosti,itd...JESAM!Muzicar sam,pa kafane pune dima ,nervoza i stresovi sa pijanima,malo spavanja,pa mogao bih do jutra nabrajati.A i sam Hirurg,BOG ga Blagoslovio je rekao da sam u svojim ,to jest BOZIJIM rukama.Svi smo Mi pomalo Nevernici ili malovernici,(NE SVI!) pa kad dodje do stani pani,setimo se BOGA pa i nasih Lekara,tako da se niko neljuti???!!!???!!! Zivi mi i zdravi bili

Tako nam BOG Oprostio i Pomogao!!!U ZDRAVJE !!!