Kombuha

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Kombuha

Post od tamaraft »

Плацебо ефекат је ефекат који се постиже када се, приликом испитивања неког новог фармаколошког препарата у експерименталној групи, истовремено другој, контролној групи, даје неки медикамент са потпуно неутралним дејством. Ефекат побољшања здравственог стања код контролне групе (плацебо ефекат), који је често бољи од ефекта примене правог медикамента, резултат је аутосугестије и умногоме зависи од личности учесника у процедури.

Homeopatija je alternativni metod lečenja. Reč homeopatija je složenica od dve (grčke reči. όμοιος, hómoios (sličan) + πάθος, páthos (patnja,bol). Sam naziv najbolje objašnjava homeopatsku filozofiju: Lečenje onim što prouzrokuje patnju sličnu onoj patnji uzrokovanoj bolešću. Homeopatiskim metodama se stimulise tzv životna sila ljudskog tela i na taj način organizam u stvari iscjeljuje sam sebe.

:)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
soneklavir
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am

Post od soneklavir »

NO COMENT!!!
soneklavir
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am

Post od soneklavir »

To jest:No.comment.Ama ljudi bez svadje!Ja odoh ponovo na zracenje, ali na malom mozgu pa sta dragi Bog da!Citiracu jednu veoma cenjenu doktorku kad mi je prvi put rekla da sam ZDRAV!!!"BOGU" HVALA!!!prof,docent,specijalista i neznam koje sve odlike?!?!Kada je videla moje nalaze posle operacije i isvih zracenja i hemoterapija,rekla je:Samo neko sa VELIKOM,Verom,i Motivom moze da se zaceli,ili isceli,i da to nije videla za 14 god. rada.E sad.2 i po god,bio sam Miran i ZDRAV (relativno).A da budem iskren ,rekla je da i Doktor koji me je operisao odlicno odradio svoj posao ,a tu gde je bio stari tum.NEMA GA!Vera u "Boga" je Vera u samoga sebe,jer smo svi nacinjeni po nalicju BOZIJEM.A da jos nesto priznam:Da sam sae opustio po svakom pitanju(jelo,pice,zdrave aktivnosti,itd...JESAM!Muzicar sam,pa kafane pune dima ,nervoza i stresovi sa pijanima,malo spavanja,pa mogao bih do jutra nabrajati.A i sam Hirurg,BOG ga Blagoslovio je rekao da sam u svojim ,to jest BOZIJIM rukama.Svi smo Mi pomalo Nevernici ili malovernici,(NE SVI!) pa kad dodje do stani pani,setimo se BOGA pa i nasih Lekara,tako da se niko neljuti???!!!???!!! Zivi mi i zdravi bili :D Tako nam BOG Oprostio i Pomogao!!!U ZDRAVJE !!! :roll:
laradi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 20, 2006 3:39 am

Post od laradi »

Da li neko zna gde mogu nabaviti kombuhu?
nedeljkoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 6:56 pm

Post od nedeljkoo »

laradi napisao:Da li neko zna gde mogu nabaviti kombuhu?
pitaj boska buhu:):
laradi
Stalni član
Stalni  član

Post od laradi »

Da li ima moderatora na ovom forumu?
Nedeljko na čemu si ti kad si našao ovaj forum za svoje komentare koji su smešni samo tebi? Ima drugih specijalizovanih foruma, potraži sagovornike tamo!
nedeljkoo
Novi član
Novi član

Post od nedeljkoo »

laradi napisao:Da li ima moderatora na ovom forumu?
Nedeljko na čemu si ti kad si našao ovaj forum za svoje komentare koji su smešni samo tebi? Ima drugih specijalizovanih foruma, potraži sagovornike tamo!
samo da na tebi nisam sheceru:):
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

MOZDA RAK I NIJE NAJGORA BOLEST,JER NEKI BOLUJU OD JOS TEZE!NEMAM KOMENTAR .
nedeljkoo
Novi član
Novi član

Post od nedeljkoo »

Maj70 napisao:MOZDA RAK I NIJE NAJGORA BOLEST,JER NEKI BOLUJU OD JOS TEZE!NEMAM KOMENTAR .
volim te,opusti se:)
laradi
Stalni član
Stalni  član

Post od laradi »

Ovakve jadnike treba ignorisati, jer njima ne treba ništa drugo do publike. Što se mene tiče ja vidim prazan prostor između naša dva posta @Maj70 :roll:
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Ja ne mogu da verujem kakav debil!!!!!!!!!!
Inace,izgleda da je glavna tema pobegla,kakva su iskustva sa kombuhom?
nedeljkoo
Novi član
Novi član

Post od nedeljkoo »

[quote="majabgd"]Ja ne mogu da verujem kakav debil!!!!!!!!!!
Inace,izgleda da je glavna tema pobegla,kakva su iskustva sa kombuhom?[/quotekeva ti debil fuxo:):
sakal22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 11, 2012 3:36 pm

Post od sakal22 »

Sve sto vas interesuje o kombuhi ali niste znali gde da nadjete i koga da pitate, posetite novu grupu i procitajte knjigu o kombuhi, postavite pitanja caskajte sa strucnim licima.
Sve na jednom mestu.
http://www.facebook.com%C4%8Cajn ... 9188166380
Odgovori