Aritmije tahikardije i tereta

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Predrag78
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Predrag78 »

Yeckara napisao:Drugari samo jedno pitanje jer imam slicne probleme.

Da li je moguce da pritisak padne posle tablete za smirenje?

Juce sam to uradila i pritisak mi se vratio u normalu i evo danas iisto i cekam rezultate.
Za sada pada i necete verovati ova katastrofalna glavobolja nestaje.

Da li tablete i pritisak imaju veze i da li to znaci da je problem u nervima ,stresu u toku dana i nacinu zivota?
Da , zna pritisak da padne nakon uzimanja tableta za smirenje . kad si uzrujan/na - pritisak raste , kad se smiris pada ( ukoliko nije rech o hronichno visokom pritisku gde nervirao se ili ne , on skache ).
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ja imam hronicnu hipertenziju i drzim je pod kontrolom lekovima.
Moja dr (kardiolog) mi kao pomocni lek uvek ordinira i neki blag sedativ (mozda i jer sam ja kolericnog temperamenta, ali je za svaku hipertenziju od velike vaznosti postici smirenost, pa makar i pomocu nekih blazih lekova toga tipa).
pozdrav
boki123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 9:10 pm

Re: Aritmije tahikardije i tereta

Post od boki123 »

Ljudi pomagajte,danas na treningu iz cista mira srce je pocelo da mi radi kao LUDO ! To mi je prvi put da mi se tako nesto desilo,inace treniram tenis vec godinu dana, u trenutku kada mi se to desilo nisam osecao nikakav umor sve je bilo ok osim Srca :) ako ima neki odgovor na ovakvo pitanje plizzz reci te ! <3
Odgovori