Da , zna pritisak da padne nakon uzimanja tableta za smirenje . kad si uzrujan/na - pritisak raste , kad se smiris pada ( ukoliko nije rech o hronichno visokom pritisku gde nervirao se ili ne , on skache ).Yeckara napisao:Drugari samo jedno pitanje jer imam slicne probleme.
Da li je moguce da pritisak padne posle tablete za smirenje?
Juce sam to uradila i pritisak mi se vratio u normalu i evo danas iisto i cekam rezultate.
Za sada pada i necete verovati ova katastrofalna glavobolja nestaje.
Da li tablete i pritisak imaju veze i da li to znaci da je problem u nervima ,stresu u toku dana i nacinu zivota?
Aritmije tahikardije i tereta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja imam hronicnu hipertenziju i drzim je pod kontrolom lekovima.
Moja dr (kardiolog) mi kao pomocni lek uvek ordinira i neki blag sedativ (mozda i jer sam ja kolericnog temperamenta, ali je za svaku hipertenziju od velike vaznosti postici smirenost, pa makar i pomocu nekih blazih lekova toga tipa).
pozdrav
Moja dr (kardiolog) mi kao pomocni lek uvek ordinira i neki blag sedativ (mozda i jer sam ja kolericnog temperamenta, ali je za svaku hipertenziju od velike vaznosti postici smirenost, pa makar i pomocu nekih blazih lekova toga tipa).
pozdrav
Re: Aritmije tahikardije i tereta
Ljudi pomagajte,danas na treningu iz cista mira srce je pocelo da mi radi kao LUDO ! To mi je prvi put da mi se tako nesto desilo,inace treniram tenis vec godinu dana, u trenutku kada mi se to desilo nisam osecao nikakav umor sve je bilo ok osim Srca
ako ima neki odgovor na ovakvo pitanje plizzz reci te ! <3