VIDATOKS

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
branka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2012 12:22 pm

VIDATOKS

Post od branka12 »

pozdrav svima ,zelim da saznam sta je to VIDATOKS.Cemu sluzi odnosno sta lijeci ,ja znam za TODOKSIN.
sandra-o
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 24, 2012 11:34 am

Re: VIDATOKS

Post od sandra-o »

branka12 napisao:pozdrav svima ,zelim da saznam sta je to VIDATOKS.Cemu sluzi odnosno sta lijeci ,ja znam za TODOKSIN.

Draga Branka, imas temu Vidatox, kubanski lek protiv raka

I jos jednu, zakljucanu - Escozul, lek protiv raka.

Procitaj, pa kad ti nesto ne bude jasno pitaj, na temi Vidatox, Kubanski lek protiv raka.

Pozz, S
vaniva7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 2:51 pm

Post od vaniva7 »

da li je nekome bolje od ovog leka?
Korisnikov avatar
coje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2011 2:17 pm

Post od coje »

imas dve otvorene teme o vidatoxu, besmisleno je otvarati NOVU temu svaki dan

NADAM SE DA CE AMINISTRATORI NAPOKON DA REAGUJU, HVALA UNAPRED
branka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2012 12:22 pm

Post od branka12 »

Pozdrav ,sandra-o i hvala ti nasla sam sad sve o tom vidatoks preparatu bilo mi nekako lakse da pitam nekog ko vec ima nekakvo saznanje o tom .
milosh23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 31, 2012 3:41 pm

Post od milosh23 »

Pozdrav svima,

Moj otac je nazalost juce izgubio bitku sa ovom opakom bolescu. Ostala nam je bocica Vidatox-a koju je stigao da koristi svega 4-5 dana.
Ukoliko je neko zainteresovan prodao bih bocicu za 70e. Ko god je zainteresovan zamolio bih da pozuri. Lek cuvamo u predvidjenim uslovima ali je ipak otvoren pa zbog toga treba pozuriti. Lek je dobavljen direktno iz Tirane.

Mozete me kontaktirati na mobilni 063/852-3344

Zelim svima puno srece u borbi protiv ove opake bolesti, i nadam se da ce neko imati vise koristi od ovog leka nego sto ga je moj otac imao.
Odgovori