VIDATOKS
Re: VIDATOKS
branka12 napisao:pozdrav svima ,zelim da saznam sta je to VIDATOKS.Cemu sluzi odnosno sta lijeci ,ja znam za TODOKSIN.
Draga Branka, imas temu Vidatox, kubanski lek protiv raka
I jos jednu, zakljucanu - Escozul, lek protiv raka.
Procitaj, pa kad ti nesto ne bude jasno pitaj, na temi Vidatox, Kubanski lek protiv raka.
Pozz, S
da li je nekome bolje od ovog leka?
imas dve otvorene teme o vidatoxu, besmisleno je otvarati NOVU temu svaki dan
NADAM SE DA CE AMINISTRATORI NAPOKON DA REAGUJU, HVALA UNAPRED
NADAM SE DA CE AMINISTRATORI NAPOKON DA REAGUJU, HVALA UNAPRED
Pozdrav ,sandra-o i hvala ti nasla sam sad sve o tom vidatoks preparatu bilo mi nekako lakse da pitam nekog ko vec ima nekakvo saznanje o tom .
Pozdrav svima,
Moj otac je nazalost juce izgubio bitku sa ovom opakom bolescu. Ostala nam je bocica Vidatox-a koju je stigao da koristi svega 4-5 dana.
Ukoliko je neko zainteresovan prodao bih bocicu za 70e. Ko god je zainteresovan zamolio bih da pozuri. Lek cuvamo u predvidjenim uslovima ali je ipak otvoren pa zbog toga treba pozuriti. Lek je dobavljen direktno iz Tirane.
Mozete me kontaktirati na mobilni 063/852-3344
Zelim svima puno srece u borbi protiv ove opake bolesti, i nadam se da ce neko imati vise koristi od ovog leka nego sto ga je moj otac imao.
Moj otac je nazalost juce izgubio bitku sa ovom opakom bolescu. Ostala nam je bocica Vidatox-a koju je stigao da koristi svega 4-5 dana.
Ukoliko je neko zainteresovan prodao bih bocicu za 70e. Ko god je zainteresovan zamolio bih da pozuri. Lek cuvamo u predvidjenim uslovima ali je ipak otvoren pa zbog toga treba pozuriti. Lek je dobavljen direktno iz Tirane.
Mozete me kontaktirati na mobilni 063/852-3344
Zelim svima puno srece u borbi protiv ove opake bolesti, i nadam se da ce neko imati vise koristi od ovog leka nego sto ga je moj otac imao.