Pozdrav svima,
Moj problem je vezan za menstruaciju. Naime, zadnji put sam je imala 27.4. i jos uvek je nisam dobila, pa sam malo zabrinuta. Inace, dobijam je na 30-35 dana. Prvi put sam je dobila sa 13,5 godina, a sada imam 21, normalne sam tezine(ukoliko to nesto znaci). Jos uvek nisam sexualno aktivna, ne pijem nikakve lekove ili tako nesto. Vec nedelju dana imam, za mene uobicajene, predmenstrualne simptome(povecane grudi i pojacan apetit, narocito za slatkim). Sta bi moglo biti u pitanju? Ne znam da li se i stres moze uzeti u obzir buduci da je sada ispitni rok. Zamolila bih Vas da mi odgovorite, posto nisam u mogucnosti da odem kod ginekologa, jer sam van grada u kome zivim.
Unapred hvala.
Imam problem
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 25, 2005 5:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Знам неке сестре које су имале индентичан проблем, али се ништа није показало као озбиљно.
Само су неки периоди код неких особа другачији и понекад чудни, али су већином безазлени и такви какви јесу.
Требало би питати, а питали сте већ ево овде, - неког доктора и специјалисту - требало би да се нађе неко ,- који ће да одговори најбоље, а сигурно је боље и да одете код доктора на преглед ако постоје индиције да се проблем показује озбиљнији.
Само су неки периоди код неких особа другачији и понекад чудни, али су већином безазлени и такви какви јесу.
Требало би питати, а питали сте већ ево овде, - неког доктора и специјалисту - требало би да се нађе неко ,- који ће да одговори најбоље, а сигурно је боље и да одете код доктора на преглед ако постоје индиције да се проблем показује озбиљнији.