Imam problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Margo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 06, 2006 11:15 am

Imam problem

Post od Margo »

Pozdrav svima,

Moj problem je vezan za menstruaciju. Naime, zadnji put sam je imala 27.4. i jos uvek je nisam dobila, pa sam malo zabrinuta. Inace, dobijam je na 30-35 dana. Prvi put sam je dobila sa 13,5 godina, a sada imam 21, normalne sam tezine(ukoliko to nesto znaci). Jos uvek nisam sexualno aktivna, ne pijem nikakve lekove ili tako nesto. Vec nedelju dana imam, za mene uobicajene, predmenstrualne simptome(povecane grudi i pojacan apetit, narocito za slatkim). Sta bi moglo biti u pitanju? Ne znam da li se i stres moze uzeti u obzir buduci da je sada ispitni rok. Zamolila bih Vas da mi odgovorite, posto nisam u mogucnosti da odem kod ginekologa, jer sam van grada u kome zivim.

Unapred hvala.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Tipujem na stres :), tako sam i ja pre nekoliko meseci dobila 35. dana iako inače dobijam na 27-28 a nekad i ranije. Ciklus je dinamična stvar.

Pošto imaš simptome verujem da ćeš uskoro dobiti ali ne bi bilo loše da čim stigneš odeš kod lekara na kontrolu.
Margo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 06, 2006 11:15 am

Post od Margo »

Hvala :D
Milan3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 25, 2005 5:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milan3 »

Знам неке сестре које су имале индентичан проблем, али се ништа није показало као озбиљно.
Само су неки периоди код неких особа другачији и понекад чудни, али су већином безазлени и такви какви јесу.

Требало би питати, а питали сте већ ево овде, - неког доктора и специјалисту - требало би да се нађе неко ,- који ће да одговори најбоље, а сигурно је боље и да одете код доктора на преглед ако постоје индиције да се проблем показује озбиљнији.
joa_uniq
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 07, 2006 10:04 am

Post od joa_uniq »

Da li koristiti vaginalete za vreme menstruacije?
"Strast pokrece svet, ljubav ga samo cini sigurnijim mestom za zivot." Ice T
Odgovori