Nikad ranije nisam imala konjuktivitis, pa je za mene ogromno iznenadjenje bilo kada je jedno vece krenulo peckanje i skupljanje bele sluzi u levom oku, da bi vec ujutru situacija bila toliko strasna da sam odmah potrazila lekara. Levo oko je bilo apsolutno zatvoreno, veliko kao krofna i puno sluzi ili gnoja. Drugo oko je bilo sa daleko blazim siptomima. Dr oftamolog mi je pogledala oko i prepisala kapi Uniflox i mast Enbecin, a uz to i Doksiciklin tablete. Problem je "resen" posle nekih 3-4 dana, ali da li je.... To me zanima.
Sada vise nemam tako izrazene simptome kao tom prilikom osim sto sada mnogo cesce nego pre infekcije imam osecaj "suvih" ociju, blago peckanje i ono sto mi jako smeta su veliki podocnjaci s kojima se budim, koji se tek neznatno povuku u toku dana, ali ostaju do veceri. Na oku koje je bilo jace uhvaceno infekcijom, podocnjaci su izrazitiji, modri, dok su na oku koje je imalo slabije simptome upale i podocnjaci manje izraziti.
Interesuje me da li je jos neko imao slicne probleme, odnosno da li je normalno da imam ovako izrazite podocnjake posle izlecene infekcije oka.
Posledice konjuktivitisa?
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Posledice konjuktivitisa?
Nemojte tri dana nikakvu terapiju koristiti,onda u nekoj laboratoriji dajte bris konjuktive za pregled biograma i antibiograma i pregled na hlamidiju.Nakon toga preduzmite terapiju.Pozdrav!