krvarenje u ranoj trudnoći

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
danijela91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 1:20 am

krvarenje u ranoj trudnoći

Post od danijela91 »

Poštovanje, imam 20 godina, 10 novembra sam uradila test za trudnoću i bio je pozitivan, nisam imala nikakve druge simptome osim izostanka ciklusa. Danas sam primetila slabo krvarenje braonkaste boje. Možete li mi reći da li je nešto ozbiljno ili je to normalna pojava u trudnoći. Prva mi je trudnoća. Hvala unapred.
tanjica23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 19, 2011 11:22 am

Re: krvarenje u ranoj trudnoći

Post od tanjica23 »

Draga moj ti je savet da se sto pre javis ginekologu
SRECNO!!!
danijela91
Novi član
Novi član

Post od danijela91 »

tanjica23 napisao:Draga moj ti je savet da se sto pre javis ginekologu
SRECNO!!!

Ići ću odmah u ponedeljak kod lekara, hvala, pozdrav!
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Može biti normalno a i ne mora. Zato je najbolje da odete kod ginekologa na pregled.
Pozdrav i svako dobro...
danijela91
Novi član
Novi član

Post od danijela91 »

Bokily napisao:Može biti normalno a i ne mora. Zato je najbolje da odete kod ginekologa na pregled.
Pozdrav i svako dobro...
Ma išla bi ja još danas kod lekara ali me uhvatio vikend, malo sam se uplašila al valjda će sve biti dobro, malo sam čitala po internetu i koliko vidim nije retka pojava ali ipak nije svejedno, hvala i pozdrav.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

danijela91 napisao:Poštovanje, imam 20 godina, 10 novembra sam uradila test za trudnoću i bio je pozitivan, nisam imala nikakve druge simptome osim izostanka ciklusa. Danas sam primetila slabo krvarenje braonkaste boje. Možete li mi reći da li je nešto ozbiljno ili je to normalna pojava u trudnoći. Prva mi je trudnoća. Hvala unapred.
Nije neuobičajeno... Ali potrebno je isključiti mogućnost da se radi o vanmateričnoj trudnoći, tj bilo bi pametno uraditi ultrazvučni pregled.
Odgovori