krvarenje u ranoj trudnoći
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 1:20 am
krvarenje u ranoj trudnoći
Poštovanje, imam 20 godina, 10 novembra sam uradila test za trudnoću i bio je pozitivan, nisam imala nikakve druge simptome osim izostanka ciklusa. Danas sam primetila slabo krvarenje braonkaste boje. Možete li mi reći da li je nešto ozbiljno ili je to normalna pojava u trudnoći. Prva mi je trudnoća. Hvala unapred.
Re: krvarenje u ranoj trudnoći
Draga moj ti je savet da se sto pre javis ginekologu
SRECNO!!!
SRECNO!!!
-
- Novi član
tanjica23 napisao:Draga moj ti je savet da se sto pre javis ginekologu
SRECNO!!!
Ići ću odmah u ponedeljak kod lekara, hvala, pozdrav!
Može biti normalno a i ne mora. Zato je najbolje da odete kod ginekologa na pregled.
Pozdrav i svako dobro...
Pozdrav i svako dobro...
-
- Novi član
Ma išla bi ja još danas kod lekara ali me uhvatio vikend, malo sam se uplašila al valjda će sve biti dobro, malo sam čitala po internetu i koliko vidim nije retka pojava ali ipak nije svejedno, hvala i pozdrav.Bokily napisao:Može biti normalno a i ne mora. Zato je najbolje da odete kod ginekologa na pregled.
Pozdrav i svako dobro...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Nije neuobičajeno... Ali potrebno je isključiti mogućnost da se radi o vanmateričnoj trudnoći, tj bilo bi pametno uraditi ultrazvučni pregled.danijela91 napisao:Poštovanje, imam 20 godina, 10 novembra sam uradila test za trudnoću i bio je pozitivan, nisam imala nikakve druge simptome osim izostanka ciklusa. Danas sam primetila slabo krvarenje braonkaste boje. Možete li mi reći da li je nešto ozbiljno ili je to normalna pojava u trudnoći. Prva mi je trudnoća. Hvala unapred.