Cao svima,
Majka sam dvoje dece, jedno bi imalo danas 11 meseci, drugo bi se rodilo za 5 meseci...koliko god bi cudno to zvucalo...isnpirisana jednim poljskim sajtom namenjenom ljudima kojie je srela ista tragedija gubitka deteta ili trudnoce, htela bih da stvorim slcan sajt ovde, sajt bi sadrzao medicinske informacije, psiholoske savete, forum...jednostavno mesto, koje pomoglo bi proci taj pakao.
zato hocu da pitam-da li neko bi hteo pomoci pri stvaranju takvog sajta...naravno, sve je to nekomercijalno, cilj je pomoc ljudima kao i i kao nogo od vas...
ako ste zainteresovani
[email protected]
Ewa
predlog sajta-za sve one koji su izgubili bebu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ewa imas jedan deo takvog sajta na
www.roditelj.com
mislim da se podforum zove mame andjela, ili tako nesto, obratis se adminu za dozvolu jer je ulaz ssamo za mame sa iskustvom kao tvojim, a usput imas i gomilu medicinskih informacija i podrsku
Ne znam da li znas za ovaj sajt, ali pokusaj tamo da nadjes odgovore.
pozdravi, i u nadi da ces uskoro imati jedno malo zivahno bebce da ti ulepsa zivot
www.roditelj.com
mislim da se podforum zove mame andjela, ili tako nesto, obratis se adminu za dozvolu jer je ulaz ssamo za mame sa iskustvom kao tvojim, a usput imas i gomilu medicinskih informacija i podrsku
Ne znam da li znas za ovaj sajt, ali pokusaj tamo da nadjes odgovore.
pozdravi, i u nadi da ces uskoro imati jedno malo zivahno bebce da ti ulepsa zivot
double trouble is my life
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 1:53 pm