predlog sajta-za sve one koji su izgubili bebu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ewa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 07, 2005 5:39 pm

predlog sajta-za sve one koji su izgubili bebu

Post od ewa »

Cao svima,
Majka sam dvoje dece, jedno bi imalo danas 11 meseci, drugo bi se rodilo za 5 meseci...koliko god bi cudno to zvucalo...isnpirisana jednim poljskim sajtom namenjenom ljudima kojie je srela ista tragedija gubitka deteta ili trudnoce, htela bih da stvorim slcan sajt ovde, sajt bi sadrzao medicinske informacije, psiholoske savete, forum...jednostavno mesto, koje pomoglo bi proci taj pakao.
zato hocu da pitam-da li neko bi hteo pomoci pri stvaranju takvog sajta...naravno, sve je to nekomercijalno, cilj je pomoc ljudima kao i i kao nogo od vas...
ako ste zainteresovani
[email protected]
Ewa
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

ewa imas jedan deo takvog sajta na

www.roditelj.com

mislim da se podforum zove mame andjela, ili tako nesto, obratis se adminu za dozvolu jer je ulaz ssamo za mame sa iskustvom kao tvojim, a usput imas i gomilu medicinskih informacija i podrsku
Ne znam da li znas za ovaj sajt, ali pokusaj tamo da nadjes odgovore.

pozdravi, i u nadi da ces uskoro imati jedno malo zivahno bebce da ti ulepsa zivot
double trouble is my life
pinkomothus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 1:53 pm

Post od pinkomothus »

Mislim da roditelj.com i nije bas najbolji sajt za takve stvari,jer retko kada smes da kazes ono sto mislis ili osecas a da te neko nenapadne.
natalija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 6:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natalija »

zdravlje je prava sreca, cenite ga
mivicica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 05, 2006 5:28 pm

Post od mivicica »