dr Edita Stokic

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 12:12 am

dr Edita Stokic

Post od IvanaNS »

Da li neko zna u kojoj privatnoj klinici radi endokrinolog dr Edita Stokic.Kod nje sam se pre lecila ,a sada ne mogu da dobijem uput za klinicka centar,nego prvo za dom zdravlja itd,neki novi zakon i ne mogu nikako da dojem kod nje.Hvala unapred na svima informacijama.POZ
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:25 pm

Re: dr Edita Stokic

Post od gerda »

Najjednostavnije da pogledaš u telefonoteci,privatne klinike svaka ima endokrinologa.verujem da ćeš naći.
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član

Post od IvanaNS »

Nisam nasla zato i pitam da li neko ima tu informaciju
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član

Post od gerda »

http://serbianforum.org/zdravlje/51191- ... lem-2.html

Evo jedino ovo sam našla,pa sam ti poslala link ali tema je iz 2009god.A zašto neodeš na Internu kliniku pa nepitaš ili na Endokrinologiju i tamo od nekog saznaš za nju.Nisam sigurna ni hoćeš li moći da ga otvoriš to je stara tema.Pozdrav.
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član

Post od gerda »

Prof.dr Edita Stokić,endokrinolog,radi u Klinickom centru i utorkom u Perinatalu,u NS
Naknadno sam našla.Izguglaj njeno ime i eto ti ,ja sam to uradila ali sa svom napisanom titulom.
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član

Post od IvanaNS »

Hvala vam puno.Zvala sam Perinatal i zakazala za petak.Radi svaki dan tamo posle 18 h kada ima zakazanog pacijenta.
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član

Post od gerda »

IvanaNS napisao:Hvala vam puno.Zvala sam Perinatal i zakazala za petak.Radi svaki dan tamo posle 18 h kada ima zakazanog pacijenta.
Eto moj trud se isplatio a sve se to nađe na googlu ako ti drugi put nešto bude trebalo,samo ukucaš i guglaš :) .Pozdrav i javi šta si uradila.Nije obavezno naravno.
IvanaNS
Stalni član
Stalni  član

Post od IvanaNS »

Hvala ti.Probala sam i ja na googl ali mi izbacivalo samo da radi u poliklinici i neki njeni tekstovi itd.Bila sam juce prezadovoljna kao i uvek,pregled platila 3300 i nije mi zao nijednog dinara.
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član

Post od gerda »

Drago mi je,da si zadovoljna,retki su lekari koji sa ljubavlju obave svoj posao.
sanjans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 2:12 pm

Post od sanjans »

Pozdrav svima, htela sam da vas pitam da li kod doktorke Edite moze u toj bolnici Perinatal da se zakaze i pregled zbog gojaznosti? Hvala unapred
Odgovori