dr Edita Stokic
dr Edita Stokic
Da li neko zna u kojoj privatnoj klinici radi endokrinolog dr Edita Stokic.Kod nje sam se pre lecila ,a sada ne mogu da dobijem uput za klinicka centar,nego prvo za dom zdravlja itd,neki novi zakon i ne mogu nikako da dojem kod nje.Hvala unapred na svima informacijama.POZ
Re: dr Edita Stokic
Najjednostavnije da pogledaš u telefonoteci,privatne klinike svaka ima endokrinologa.verujem da ćeš naći.
Nisam nasla zato i pitam da li neko ima tu informaciju
http://serbianforum.org/zdravlje/51191- ... lem-2.html
Evo jedino ovo sam našla,pa sam ti poslala link ali tema je iz 2009god.A zašto neodeš na Internu kliniku pa nepitaš ili na Endokrinologiju i tamo od nekog saznaš za nju.Nisam sigurna ni hoćeš li moći da ga otvoriš to je stara tema.Pozdrav.
Evo jedino ovo sam našla,pa sam ti poslala link ali tema je iz 2009god.A zašto neodeš na Internu kliniku pa nepitaš ili na Endokrinologiju i tamo od nekog saznaš za nju.Nisam sigurna ni hoćeš li moći da ga otvoriš to je stara tema.Pozdrav.
Prof.dr Edita Stokić,endokrinolog,radi u Klinickom centru i utorkom u Perinatalu,u NS
Naknadno sam našla.Izguglaj njeno ime i eto ti ,ja sam to uradila ali sa svom napisanom titulom.
Naknadno sam našla.Izguglaj njeno ime i eto ti ,ja sam to uradila ali sa svom napisanom titulom.
Hvala vam puno.Zvala sam Perinatal i zakazala za petak.Radi svaki dan tamo posle 18 h kada ima zakazanog pacijenta.
Eto moj trud se isplatio a sve se to nađe na googlu ako ti drugi put nešto bude trebalo,samo ukucaš i guglašIvanaNS napisao:Hvala vam puno.Zvala sam Perinatal i zakazala za petak.Radi svaki dan tamo posle 18 h kada ima zakazanog pacijenta.

Hvala ti.Probala sam i ja na googl ali mi izbacivalo samo da radi u poliklinici i neki njeni tekstovi itd.Bila sam juce prezadovoljna kao i uvek,pregled platila 3300 i nije mi zao nijednog dinara.
Drago mi je,da si zadovoljna,retki su lekari koji sa ljubavlju obave svoj posao.
Pozdrav svima, htela sam da vas pitam da li kod doktorke Edite moze u toj bolnici Perinatal da se zakaze i pregled zbog gojaznosti? Hvala unapred