Veruj mi da ne znam, jer je ja nisam radila.
Po svim ispitivanjima , kada je rec o grlicu materice potpuno je isti rezultat nakon operacije ili nakon zracenja i hemo, posto je grlic materice jako osetljiv na zracnu terapiju. Tako da je moj lekar rekao da se recidiv moze javiti i ukoliko se operisem i ukoliko ne...stvar srece prosto.
Sto se menopauze tice, ja za sada nemam nikakve simptome da kucnem...Valjda je i to individualno, kazu da nekog bas drmne, neko je ni ne oseti. Videcemo.
Sto se dece tice, ja uopste nemam dece...ali nisam plakala nad sudbinom. Jednostavno, tako je zapisano " u zvezdama" i treba se radovati sa onim sto imamo. Ja na to tako gledam.

Raduj se sto je uhvaceno u staru, znam da bi ti volela jos dece..ali veruj mi , za tebe je bolje da izvade grlic. Ko zna, mozda je moguce nadomestiti ga nekako...pa da ponovo mozes ostati u drugom stanju. To ne znam.
Ali svakako probaj da se ne sekiras. Sta mora biti- bice. Mi nista ne mozemo promeniti.
p.s. Sto se delimicne tice, ti je kao zena neces osetiti...nista se nece promeniti ...ni u tvom seksualnom zivotu, ni ovako...Bice to ok ( to sam pre neki dan gledala na tv-u..kometarisali su...i secam se da rekose da se ama bas nista u zivotu zene, ne menja..u tom nekom kontekstu...cak ni kada je totalna )