Evo mog citata:
Dodao bih da od juče-preključe popodne imam blagu temperaturu (do 37.5) ali je ne osećam, tj vrućina mi je. Možda je i od crne buđi već sam par puta bio bolestan.KrvTiIsusovu napisao:Molim vas da mi pomognete da identifikujem ovo jer posle celodnevnog čitanja i odlaska lekaru opšte prakse (dobio uput za hiurga koji radi tek od srede) nisam siguran šta je ovo.
Dakle, imam zadebljanje kože koje se kreće od analnog otvora, na kome je roze bobica, ide 2 cm-a na levo (iz svoje perspektive) zatim pravi polukrug do 12h. Imam već 3 dana, od juče sam počeo da stavljam Faktu čepiće ali je bol i dalje isti. Boli me oštro kad pipnem dok se u šetnji oseća tup svrab (verovatno unutrašnji), bukvalno ne mogu da se namestim da sednem, uglavnom se zavalim tako da bol i ne osećam.
Nemam temperaturu.
Nemam rane.
Imam proliv koji mislim da nije povezan jer već godinu dana imam kašatu pa tvrdu stolicu (pola-pola).
Boli me kad se napnem, kad kašljem, kijam ili kad treba da izbacim tečnost u toku mokrenja ili kad stegnem anus.
Sinoć sam jeo topljeni sir sa hlebom, zagrcnuo se i usled kašljanja osetio sam jak oštar bol, od tad me jako boli kad ustajem (baš tako oštro).
Malopre sam otišao do urgentnog jer mi je doktorka opšte prakse rekla da odem tamo ako mi se stanje pogorša.
A tamo šta drugo očekivati od arogantnog osoblja? Kao da sam ih terao da kopaju po septičkoj jami. Legao sam potrbuške hirurg ispipao malo, rekao mi da je hemoroid i da se javim u sredu u gradsku bolnicu.

Pre možda mesec dana sam teško izbacivao stolicu i tad sam na papiru nalazio krv.
Sad ja pitam vas... jeli ovo 100% neka teška unutrašnja hemoroidčina?
Staviću da mi stigne mail ako neko odgovori tako da ću moći odmah da vam odgovorim ako imate neko pitanje.