Pomoc,ako moze i neko od ginekologa da odgovori!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tanja8888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 8:20 pm

Pomoc,ako moze i neko od ginekologa da odgovori!

Post od tanja8888 »

Eh ovako imam 23 godine,menstruacija mi kasni 10 dana s tim da je prosla menstruacija bila na vrijeme ali je trajala 3 dana i bila je veoma,veoma slaba!
Inace imam redovne cikluse i nikada mi se nije desavalo ovako nesto!Radila sam test na trudnocu i bio je negativan,a ja i dalje ne dobijam!Nisam nikako posjetila ginekologa jer me je strah!Zanima me da li neko moze da mi odgovori sta moze prouzrokovati ovaj izostanak mjesecnice?!
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Pomoc,ako moze i neko od ginekologa da odgovori!

Post od Zli doktor »

tanja8888 napisao:Eh ovako imam 23 godine,menstruacija mi kasni 10 dana s tim da je prosla menstruacija bila na vrijeme ali je trajala 3 dana i bila je veoma,veoma slaba!
Inace imam redovne cikluse i nikada mi se nije desavalo ovako nesto!Radila sam test na trudnocu i bio je negativan,a ja i dalje ne dobijam!Nisam nikako posjetila ginekologa jer me je strah!Zanima me da li neko moze da mi odgovori sta moze prouzrokovati ovaj izostanak mjesecnice?!
Mnogo stvari moze da izazove menstrualni poremecaj. Bilo bi lepo da za početak uradite neki ultrazvuk male karlice. Ali, sve u svemu za sada nemate neki poseban razlog za paniku jer ste isključili trudnoću... (možda ne bi bilo loše da uradite b-HCG iz krvi, za svaki slučaj) Doći će krvavljenje, pre ili kasnije. Ukoliko to bude pocelo da se ponavlja, uradite hormonski status.
Odgovori