Eh ovako imam 23 godine,menstruacija mi kasni 10 dana s tim da je prosla menstruacija bila na vrijeme ali je trajala 3 dana i bila je veoma,veoma slaba!
Inace imam redovne cikluse i nikada mi se nije desavalo ovako nesto!Radila sam test na trudnocu i bio je negativan,a ja i dalje ne dobijam!Nisam nikako posjetila ginekologa jer me je strah!Zanima me da li neko moze da mi odgovori sta moze prouzrokovati ovaj izostanak mjesecnice?!
Pomoc,ako moze i neko od ginekologa da odgovori!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Pomoc,ako moze i neko od ginekologa da odgovori!
Mnogo stvari moze da izazove menstrualni poremecaj. Bilo bi lepo da za početak uradite neki ultrazvuk male karlice. Ali, sve u svemu za sada nemate neki poseban razlog za paniku jer ste isključili trudnoću... (možda ne bi bilo loše da uradite b-HCG iz krvi, za svaki slučaj) Doći će krvavljenje, pre ili kasnije. Ukoliko to bude pocelo da se ponavlja, uradite hormonski status.tanja8888 napisao:Eh ovako imam 23 godine,menstruacija mi kasni 10 dana s tim da je prosla menstruacija bila na vrijeme ali je trajala 3 dana i bila je veoma,veoma slaba!
Inace imam redovne cikluse i nikada mi se nije desavalo ovako nesto!Radila sam test na trudnocu i bio je negativan,a ja i dalje ne dobijam!Nisam nikako posjetila ginekologa jer me je strah!Zanima me da li neko moze da mi odgovori sta moze prouzrokovati ovaj izostanak mjesecnice?!