nerazumevanje

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mary »

Ono što te ne ubije, ojača te
ZOZEFINA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
Kontakt:

Post od ZOZEFINA »

Pa sta se desilo sa nasim forumom? kad sam dosla ovde bilo mi je drago da procitam svaki odgovor i podelim iskustva sa svima a sada citamo samo prepucavanja. Svima je tesko i svi se borimo da nam bude sto bolje i da pomognemo jedni drugima koliko mozemo. Mislim da je prepucavanju ovde nije mesto. Ako ste kivni na nekoga ne morate da se istresate ovde i kritikujete Dijabetu koja se toliko trudi da nam pomogne. Ako znate bolje eto vam prilike pa napravite bolji sajt ako vam se Dijabetin ne svidja, zena je uradila kako je znala i hvala joj za to! Ima moju podrsku i imace je i dalje!
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm

Post od mary »

Ma naravno, većina nas se i slaže sa tim! :D

Diabeta je ipak za mene veliki izvor inspiracije i nesvesno je imala velikog udela u mom prihvatanju i prevazilaženju svega što mi se desilo.

:D
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Hvala vam obema! :D I ja sam našla ovde mnogo toga dobrog i lepog i drago mi je da imamo naš forumčić :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Odgovori