Ne znam za vas, ali ja se ne osecam hendikepirano...Ovo je nesto sto je vas jad , bol i hendikep i zalim ljude koji nemaju osecanje humanosti.

Uhh, sad sam bas besna

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
Ne znam za vas, ali ja se ne osecam hendikepirano...Ovo je nesto sto je vas jad , bol i hendikep i zalim ljude koji nemaju osecanje humanosti.
Ja nisam prodavnica insulinskih pumpi. Ako te zanima cena, pozovi apoteku i reci ce ti koliko kosta pumpa koju, inace, mozes da dobijes preko socijalnog. Ni ti meni nisi odgovorio koju pumpu hoces i cekam ta pitanja koja nisi postavio.nntom napisao:Ono sto mene muci je nesto sasvim drugo. A to je , na primer, zasto mi nisi odgovorila, meni i drugima ,koliko kosta jedna , druga i treca insulinska pumpa. Tvoj odgovor posle vuce mnogo pitanja , a ti si toga svesna. Zato i neces da odgovorish.
Babe i ne dolaze na sajt. Za njih imamo predavanja svakog meseca, kao i casopis na svaka tri. Ne potcenjujem ja nikog, daleko bilo. Osim toga, moj sajt nije jedini i drago mi je zbog toga. Linkove za ostale domace sajtove imas na mom.nntom napisao:A takvim odgovorima potcenjujes ljude oko sebe i mislis da je jedan sajt nesto specijalno.Pridajes sebi veliki znacaj time , a ja cu mojoj pokojnoj babi da napravim sajt pa ce ga cak i ona imati i to u roku dan dva , cisto cool onako i zbog spavanja. Ja ti vec rekoh .
Ja ga bar radim kako znam (i po tebi ne umem), ali ne prozivam ceo svet oko sebe. Nemas pojma koliko u tom radu ima problema i koliko toga ne zavisi od tebe.nntom napisao:Ako hoces da se bavis humanitarnim poslom onda ga radi do kraja i suoci se sa svim problemima. A ako nemas zeludac onda nemoj da ga radish.
Saša, hvala na podršci, stvarno puno znači! Obaška što sam taj sajt pravila sa jednim okom na koje sam tada videla...sasa.k napisao:Što se mene tiče, Diabetin sajt je izvrstan! Svaka čast ženi što je odvojila vreme i uložila energiju u to. Nije morala, niko je nije terao. Meni je njen sajt mnogo pomogao, naročito u prvim danima suočavanja sa dijabetesom. Na sajtu se nalazi više informacija nego što mi je ijedan lekar saopštio do sada.
Iako me niko nije pitao, pozivam na solidarnost i toleranciju. Činjenica je da mi, između ostalih, pripadamo i grupi, koja se po jednome- dijabetesu- razlikuje od drugih.
Hvala Mary!mary napisao:Mislim da se ovde propušta velika činjenica a to je da Diabeta zaista nije morala da se trudi a ipak jeste i učinila je mnogo za neke od nas - npr. mene! Zapravo je za mene bila pravi i jedini potpuni izvor informacija kada sam dobila šećer!!!
I naravno ovo što ona radi nije humanitarni rad već treba znati da smo svi u istrom sosu, pa i ona.