neodgovornost lekara u Krusevcu

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

nntom
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 7:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pumpi kod nas u ponudi ima jedna i ta je na sajtu?

Post od nntom »

A ako dobro razumeh, pojavila se jadna Jelena vezano za tender za pumpe. Znaci ona uvozi pumpe Disetronic.Pre nekoliko dana Didijabeta mi je rekla da pumpi kod nas u ponudi ima jedna i ta je zastupljena na sajtu. Pa mene zanima , posto Dijabeta ne zna, a predsednik je udruzenja ili sta vec , koliko dana, meseci ste uvoznik jer vas nema na sajtu dijabeta.net . Koliko kosta ta vasa pumpa i ko je proizvodi. Postoji , posle kaze, i neka tajvanska , a njoj ne znam ni ime. Znash, jos uvek sam u dilemi. Da li postoji samo Minimed ili ih ima jos? Ima li ili nema li-pitanje je koje me muchi i koje su im cene. Prosto pitanje - prost odgovor.
Hvala
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

nntom napisao:A sta ste vi u udruzenju uradili da se izborite s takvima? Da li je neki doktor obesen na stub srama? Da li je neki doktor javno u novinama napadnut. Da li je neka ustanova stavljena u novine? Da li je sve to sto nije u redu otislo kod ministra zdravlja? Pa nije bre Donkihote. Vi pricate i nista ne mozete da uradite jer zivite u zemlji gde svako gleda svoje interese i svoja ledja da ne kazem dupe.
Nisi u pravu. Ja sam ih pljuvala po novinama samo tako, pa su se povukli i izmenili pravilnik. Sta mislis, odakle SADA, nakon 15 godina, ljudima KONACNO pravo na tracice za merenje secera? I jos su nam ponudili da im pomazemo u komisiji. Konacno. Hvala. Seti se januara i cele frke oko uskracivanja prava deci... A tek smo poceli. Sta mislis - da ja cackam nos? :)
Uz sampanjac i jagode, srdacno te pozdravljam! :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

nntom napisao:Svaka cast nekome tj Dijabeti sto se trudi , ali ja sam postavio njoj jedno konkretno pitanje a ona nece da ga odgovori. Pa ja znam zasto ga izbegava. Izbegava ga zato sto ne sme da kaze.
Nije da ne smem, nego - necu!! I to, "iz licnih razloga i razloga koji se za sada nikoga ne ticu".
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

nntom, ovo nije forum za licne prepirke. dalje poruke koje nisu vezane za temu ce biti obrisane.
secerlenna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 01, 2006 6:56 pm

Post od secerlenna »

Dijabeta je ovih meseci uradila vise nego svi njeni prethodnici zajedno.Na zalost mnogi ne znaju a i oni koji znaju sumnjam da ce joj reci HVALA.
Kao drugo niko sem mene ne moze da pljuje po sajtu jer ne postoji reklama za Disetronic pumpu :lol:, nije problem u sajtu(Dijabeti) vec u lekarima.Zar ne bi bilo NORMALNO da pacijent koji zeli da stavi pumpu ,dobije od lekara informaciju da na trzistu postoje dva ili tri proizvodjaca,da mu objasni karakteristike,a da sam pacijent odluci koju ce kupiti .Kod nas na zalost to nije slucaj jer vecina lekara prvo(izgleda) zavrsi keshonomiju pa onda medicinu.O tome vise na KORUPCIJA U ZDRAVSTVU :lol:
nntom
Novi član
Novi član

Post od nntom »

Razumem ! Idemo na korupciju !
donkihot
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm

nntom

Post od donkihot »

[b]Napisao NNTOM``Ja nisam dijabeticar i nisam dosao ovde da bi pravio pometnju [/b]``,
Pa zasto si uopste dosao na ovaj forum.Da drugima, koji se razlikuju od tebe pokazujes pravi put. Mozda si otvorena knjiga ali su u njoj stranice prazne,nekorisne. Treba da odes na neki od politickih ili partijskih foruma tvojih preferenci pa da tamo otvoris oci za delovanje u cilju promene drustva i vlasti.Sve moje reakcije na tvoje pisanje bile su iskljucivo usmerene na kulturu izrazavanja bez obzira na temu, koja se do sada gajila na ovom forumu. Briga me ko si i sta jedes i da li uopste jedes ili se jedes. Covece zalutao si. Odakle tebi pravo da od Dijabete ili bilo koga drugog trazis ono sto oni iz bilo kojih razloga ne zele da ti daju-odgovore.Ako ti sajt ne valja ignorisi ga, pogotovo sto nisi dijabeticar, pa nisi u stanju ni da cenis njegovu vrednost.Covece ti ocigledno treba da se lecis, ali na nekom drugom mestu i druge specijalnosti.Haug.
nntom
Novi član
Novi član

Post od nntom »

Don kihote, to sto si sada napisao nimalo nije lepo.Cak je veoma ruzno.Ne znam da li da ti odgovorim ili ne, ali ocigledno ne razumesh nista. Nista !!! Postoje ljudi koji su zalutali , sigurno. Mozda sam ja taj, A mozda i nisam.Ali ti sigurno nisi strucan da mi kazes jesam li ili ne.Vidis , ja tako ruzno i ogavno nikada nikome nisam, niti bih rekao, a ti si to rekao meni. Ovde sam dosao zato sto mi neces ti reci gde mi je mesto a gde nije jer me ne poznajes.Tebi bi porucio da malo budes pristojniji i tvoje licemerje ostavis za svoje prijatelje.A to znaci ako sam ja vec takav nemoj biti isti , a cak i gori od mene, a upozoravati me na recnik . I ko si ti da mene usmeravash gde je meni mesto a gde nije.Dosao sam ovde da bi ispitao reakcije na neke stvari koje u korenu ugrozavaju dijabeticare, a pricaju im se divne price i prelepe bajke.Molim te da me ne vredjas jer je skroz bezveze da sad i ja tebe posaljem kod nekog drugog lekara.Preterao si , a moje je pravo da ucestvujem na kom hocu forumu , a ucestvujem na mnogo foruma kako stranih tako i domacih jer su mi interesovanja daleko od obicnih. Ovde sam dosao iz licnih i veoma jakih razloga koje tebe izgleda ne zanimaju.Ako bi ja sada tebi uputio na pocetku divne atribute ti bi rekao , joj kako je fin ovak momak.E vidis nikako da shvatis da nije sve u hvalospevu i lepom recniku tj , da tu lezi najgora i najpodmuklija zamka.I na kraju , vidis kako si me "sjajno" uvredio , veoma jako, a nisi upotrebio nijednu ruznu rec. Sto se tice knjige , bolje i prazna nego puna lazi i podvala. E vidis tu se ti i ja razlikujemo. Ti to radish perfidno,pokvareno i na kraju , koristis prednost domaceg terena.I sada posto sam mislio da napustim forum jer sam svoj zadatak u velikoj meri bar inicirao ostacu i dalje zahvaljujuci tebi jer se pitas sta cu ja ovde, zato sto si mi se obratio sa covece....Verujem da gospodin Admin nece uputiti reci opomene tebi kao sto je i meni za licno prepucavanje i vredjanje. Zapakuj sve u lep ukrasni cvetni papir i svima ces biti mio. Moji stricevi svi do jednoga su bili na insulinu.Moji ujaci isto.Svi su bili u Rudom.Moj pokojni otac na dijabinezi. I opet sam reko njoj kad sam je upoznao i kada mi je rekla da je dijabeticar ,"sta ti je nema veze"... Moje oci su tvoje , moje noge su tvoje...Do kraja zivota... Nije smela za ruku da me uhvati jer su joj ruke krvarile od secera. Noci probdevene zbog hipoglikemije. Suze zbog svake njene 25ice ili 30tice. Kontrole ociju i strah i strepnja. Majka mi je rekla "sta ce ti takva "? Znas li sta sam joj rekao i da li pricamo? A ti ces da mi drzis predavanja sta cu ja ovde !?
Ti ces meni magarce jedan da kazes gde mi je mesto!!!!!!!!!!! Jadniche jadni !!!!!! Ti Donkihot ? Ti si jedan smrad koji ne vidi dalje od nosa od gluposti !!!!!!! Ubio bi se da sam tako ogranicen !...MORONU JEDAN i nemoj vise da mi pishesh.

Izvinjavam se svima koji su ovo procitali, ali sam jezivo isprovociran.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm

Post od Nikola11 »

Probleme imamo svi!Tesko je da razumemo druge kada "je nas problem uvek najveci".Cilj ovog foruma je da se pomogne koliko se moze ljudima koji imaju ili imaju nekog ko ima dijabetes.Ja sam xxx godina dijabeticar i gledam sa jedne strane dosta stvari koje se pisu.Postoje ,medjutim,ljudi koji su od skoro ovde i koji jos uvek ne mogu da se pomire sa situacijom koja ih je snasla.Kako cete uticati na njih?!E sad,korupcija i sve ostalo,...postoji i postojace.Zdravstveni sam radnik i u velikoj meri znam sta nije u redu.Medutim,te stvari se ne resavaju "sakom u sto".To je najlakse.To je za jednokratnu upotrebu.Ja bih najvise voleo da sam mali Svajcarac,ali nisam i tu sam gde sam.Steta je sto se malo ljudi(kao sto je Diabeta) bori za koliko-toliko bolje svih nas.Molio bih sve na forumu da od sada ako imaju neke nerazjasnjene stvari ili potrebu da se vredjaju ili preko interneta obracunavaju,za to neka koriste privatne poruke.Nadam se da nisam udavio mnogo!
Zaključana tema