Koje si tablete uzela? Postinor 2?miLLica napisao:Devojke, samo bih zelela jos jednom da vam se zahvalim!
Uzela sam pilule... (za one koje ne znaju ili koje ih jos nisu koristile - u pakovanju su dve. Druga se pije posle 12 sati. A nisu ni skupe, kostaju oko 400 dinara... Mislim da je to extra i da svako u slicnoj situaciji moze sebi da ih priusti.)
Mnogo sam mirnija, a i procitala sam negde na netu da i nisu bas toliko opasne kao sto se prica... Jednostavno, bolje je spreciti nego...![]()
Znam samo da mi vise nece pasti na pamet da se zezam bez zastite, sto bih i vama preporucila!![]()
Hvala puno!
Pooozzzzzzz!
Pilila "jutro posle"
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
POMOC!
Imao sam odnose sa devojkom pre 33h-34h. U subotu uvece. Nisam zavrsio u njoj, ali je bilo bez kondoma. U nedelju ujutru je dobila menstruaciju, ali joj je uvece prestala. Jutros mi kaze da joj je pocela opet. Koje su sanse da je zatrudnela? Da li da popije Postinor 2 dok nije isteklo 72h ili da radi test iz krvi beta HCG? POMAGAJTEEEEEEEEEE!
Re: Pilila "jutro posle"
Zdravo svima! Imam problem... Ranije sam vec pila ovu pilule za jutro posle, Postinor 2, ponekad bi mi ucinila ciklus neredovnim, ponekad redovnim u dan. U maju sam popila pretposlednji put, ali onda je pre 10-ak dana pukao kondom i morala sam opet da pijem pilulu, jer Postinora vise nema na nasem trzistu, sada postoji Escapella koja je jaca, te se u pakovanju nalazi samo jedna (informacija ako nekom zatreba a nadam se da nece cena je 900 dinara). Posto su se isprecile neke druge okolnosti, prvo sam se premisljala da li da pijem, jer mi po onoj nepouzdanoj metodi racunanja svojih plodnih dana jos nisu bili poceli, a onda nisam mogla da nadjem pilule ni u jednoj obliznjoj apoteci, proslo je dva dana nakog rizicnog odnosa, dakle nisam bas popila na vreme. E sad, meni je ciklus manje vise bio okej, trajanje izmedju 26 i 32 dana, najkraci i najduzi ciklus u proteklih godinu dana a i od uzimanja poslednjeg postinora. Kada sam popila eskapelu, bio mi je 5. dan ciklusa tj. menstruacija se gotovo zavrsila. Proslo je nakon toga 5 dana i ja sam ponovo dobila menstruaciju - tj. ne znam je li u pitanju menstruacija - koja je trajala dva dana, juce i prekjuce, a zatim prestala, od sinoc tacnije. Jednom mi je ginekolog rekao da ako krvarenje traje 2 dana a postoji faktor rizika gotovo sigurno je u pitanju trudnoca. Nadam se da nije, i da je ovo samo posledica tzv. hormonske bombe. Inace, koliko treba da prodje nakon uzimanja jutro-posle pilule da se pocne sa anti-bebi pilulama? Ici cu kod ginekologa sledece nedelje ali bih bila spokojnija (ili nespokojnija) da cujem neko misljenje ili iskustvo ovde... Hvala na odgovoru, ako ga dobijem 

Inace imam 20 godina, a menstruaciju od 11-e godine, bila je savrseno redovna pre prvog seksualnog odnosa. Jako sam napeta vec nekoliko meseci tako da mozda i to utice... Imam i policistican levi jajnik, ako ima veze, reko' aj da napisem i to...
ej ljudi imala sam nezaštićen odnos i nakon sat vremena popila tabletu "jutro poslije".kolike su šanse da ostanem trudna?molim hitan odgovor!!!!
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
a sta ti mislis kolike su sanse? ajmo malo google, takvih postova i tekstova na tu temu imas malih milion...ne ocekuj da ti neko kaze da imas 72,51%....sulodo je traziti takav odgovor....sreckoija napisao:ej ljudi imala sam nezaštićen odnos i nakon sat vremena popila tabletu "jutro poslije".kolike su šanse da ostanem trudna?molim hitan odgovor!!!!

Posteno, to preterano panicenje ti samo kida zivce bez preke potrebe, ma koliko da je neprijatna situacija, pise sasvim jasno u uputstvu i pise na forumu koji vredi prelistati pre nego sto postavis pitanje