Energetski krug

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Energetski krug

Post od Slavko_slavko »

ko razume engleski neka poslusa neke od motivacionih govora coveka iz australije,inace polu-srpskog porekla:nick vujicic...sve je u covekovoj glavi,ja sam se izborio sa rakoma a sada ne mogu sa nervozom da se izborim,popio sam pola diazepama,i sada mi je lakse...jednostavno,sve je u glavi,ovaj krug je meni pomogao...mada imam retrogradnu ejakulaciju nakon druge operacije tako da sa te strane ni to ne pomaze...kazem,moju majku je glava prestala boleti od toga...
kojekude
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 12:02 am

Post od kojekude »

Energetsko polje postoji i kraj Užica. Ima dosta detalja na ovom forumu: http://forum.uzice.net/nase-uzice/alter ... a-zabucju/
Čovek koji je vlasnik parcele želi da ugosti svakoga (besplatno) da sakupi što više iskustava oko dejstva "toga" što mu je u dvorištu vikendice.
Čitajući forum možete videti koje su se tegobe ublažile/otklonile bivstvovanjem u tom energetskom polju.
“Čvrsto sam uveren da kad bi ukupno medicinsko znanje koje se danas primenjuje mogli baciti na dno mora, to bi bilo u korist čovečanstva i na štetu riba.“ - Oliver Wendell Holmes
"Virusi ne postoje" - kojekude
sisoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 8:06 am

Post od sisoje »

hajde molim vas objasnite zasto se u najdanu oscate kao da cete da poludite? totalno ne kapiram, zasto vama smetaju ti ljudi oko vas koliko kod da je cudno, ne bi smelo da vas izludjuje. to je isto kao da bih ja rekao da cu da poludim od ovog foruma jer cukam ovde kao blesav u 6 ujutru ...
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

...Meni nije pomoglo.Ali ja nisam imala neko konkretno oboljenje...
Mislim da je ovime raceno vise nego svim ostalim pisanjem :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
sisoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 8:06 am

Post od sisoje »

dr ivica napisao:
...Meni nije pomoglo.Ali ja nisam imala neko konkretno oboljenje...
Mislim da je ovime raceno vise nego svim ostalim pisanjem :)
hehehe zaista sjajno :)
Odgovori