Energetski krug
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Energetski krug
ko razume engleski neka poslusa neke od motivacionih govora coveka iz australije,inace polu-srpskog porekla:nick vujicic...sve je u covekovoj glavi,ja sam se izborio sa rakoma a sada ne mogu sa nervozom da se izborim,popio sam pola diazepama,i sada mi je lakse...jednostavno,sve je u glavi,ovaj krug je meni pomogao...mada imam retrogradnu ejakulaciju nakon druge operacije tako da sa te strane ni to ne pomaze...kazem,moju majku je glava prestala boleti od toga...
Energetsko polje postoji i kraj Užica. Ima dosta detalja na ovom forumu: http://forum.uzice.net/nase-uzice/alter ... a-zabucju/
Čovek koji je vlasnik parcele želi da ugosti svakoga (besplatno) da sakupi što više iskustava oko dejstva "toga" što mu je u dvorištu vikendice.
Čitajući forum možete videti koje su se tegobe ublažile/otklonile bivstvovanjem u tom energetskom polju.
Čovek koji je vlasnik parcele želi da ugosti svakoga (besplatno) da sakupi što više iskustava oko dejstva "toga" što mu je u dvorištu vikendice.
Čitajući forum možete videti koje su se tegobe ublažile/otklonile bivstvovanjem u tom energetskom polju.
“Čvrsto sam uveren da kad bi ukupno medicinsko znanje koje se danas primenjuje mogli baciti na dno mora, to bi bilo u korist čovečanstva i na štetu riba.“ - Oliver Wendell Holmes
"Virusi ne postoje" - kojekude
"Virusi ne postoje" - kojekude
hajde molim vas objasnite zasto se u najdanu oscate kao da cete da poludite? totalno ne kapiram, zasto vama smetaju ti ljudi oko vas koliko kod da je cudno, ne bi smelo da vas izludjuje. to je isto kao da bih ja rekao da cu da poludim od ovog foruma jer cukam ovde kao blesav u 6 ujutru ...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Mislim da je ovime raceno vise nego svim ostalim pisanjem...Meni nije pomoglo.Ali ja nisam imala neko konkretno oboljenje...

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
hehehe zaista sjajnodr ivica napisao:Mislim da je ovime raceno vise nego svim ostalim pisanjem...Meni nije pomoglo.Ali ja nisam imala neko konkretno oboljenje...