Cikatoma,pa ti stvarno nisi normalan čovek.cikatoma napisao:kako se "dobronamernici" i "dusebriznici" odmah javljaju cim se "reklamira" nesto van alopatske medicine. cim spomenes nesto "alternativno", to je odmah reklama, treba ga zaustaviti u korenu da se neko ne obogati.Biljaa napisao:Auuuuuuuuuuuu,još jedna reklama za koju se kladim da je neosnovana.
Čini mi se da administratori ovog foruma previše spavaju.
a kad se preporucuju standardni lekovi, specijaliste, pa i doktori imenom i prezimenom, to nije reklama. Niko se ne bogati prodajom tih lekova i tretmana (ovo je sa velikom dozom cinizma)
kakva dvolicnost, odvratno
Citiraš mene i tvrdiš da sam ja osoba koja brani lekare a kladim se da je malo osoba na ovom forumu koja je ogorčena na iste i većinu smatra za najveću ološ,posebno tvrdim za ustanovu gde je moj otac lečen.Ja da ih branim,koja sam morala svaki nalog da platim,svaki izveštaj,zakazivanje operacije,plaćala da brže dodje na red za zračenje.Ama čoveče mani se mene jer si zaista grdno pogrešio.A da, zamalo da zaboravim i kažem ti o špecijama koje reklamirate ti i društvo.Pokušala sam sve,ali baš sve šta mi je servirano i na ovom i mnogim forumima,a to je korenje iz Stalaća,Isorel ampule,razne semenke,koštice od kajsija,raznorazne čajeve,aloju,promenu ishrane i ništa,ali baš ništa od toga nije pomoglo a kladim se da sam pola toga zaboravila sčim sam mog jadnička kljukala.Cikatoma ja nepratim samo ovaj forum već mnoge ozbiljnije koji se bave sa najtežim bolestima i mnogo toga sam naučila a to je da je najbitnije naći pravog zainteresovanog,savesnog lekara koji nije postao doktor pomoćuu bubica,plaćanja ispita,političke linije,znači ni po babu ni po stričevima već je fakultet završio iz humanih razloga.To ti govorim jer prateći druge forume primetim da administratori zahtevaju medicinsku dokumentaciju da bi se uverili da je bilo koji alternativni lek pomogao i nažalost niko istu nije priložio a ruku na srce ima mnogo primera da je zvanična medicina zaista učinila čuda ali uz angažovanost dobrog lekara.
Toliko i od mene a tebi želim sreću,posebno u momentima kada te počne gristi savest zbog obmane bolesnih ljudi.