Nameštanje prvog pršljena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Re: Nameštanje prvog pršljena

Post od Biljaa »

cikatoma napisao:
Biljaa napisao:Auuuuuuuuuuuu,još jedna reklama za koju se kladim da je neosnovana.
Čini mi se da administratori ovog foruma previše spavaju :wink: .
kako se "dobronamernici" i "dusebriznici" odmah javljaju cim se "reklamira" nesto van alopatske medicine. cim spomenes nesto "alternativno", to je odmah reklama, treba ga zaustaviti u korenu da se neko ne obogati.

a kad se preporucuju standardni lekovi, specijaliste, pa i doktori imenom i prezimenom, to nije reklama. Niko se ne bogati prodajom tih lekova i tretmana (ovo je sa velikom dozom cinizma)

kakva dvolicnost, odvratno
Cikatoma,pa ti stvarno nisi normalan čovek.
Citiraš mene i tvrdiš da sam ja osoba koja brani lekare a kladim se da je malo osoba na ovom forumu koja je ogorčena na iste i većinu smatra za najveću ološ,posebno tvrdim za ustanovu gde je moj otac lečen.Ja da ih branim,koja sam morala svaki nalog da platim,svaki izveštaj,zakazivanje operacije,plaćala da brže dodje na red za zračenje.Ama čoveče mani se mene jer si zaista grdno pogrešio.A da, zamalo da zaboravim i kažem ti o špecijama koje reklamirate ti i društvo.Pokušala sam sve,ali baš sve šta mi je servirano i na ovom i mnogim forumima,a to je korenje iz Stalaća,Isorel ampule,razne semenke,koštice od kajsija,raznorazne čajeve,aloju,promenu ishrane i ništa,ali baš ništa od toga nije pomoglo a kladim se da sam pola toga zaboravila sčim sam mog jadnička kljukala.Cikatoma ja nepratim samo ovaj forum već mnoge ozbiljnije koji se bave sa najtežim bolestima i mnogo toga sam naučila a to je da je najbitnije naći pravog zainteresovanog,savesnog lekara koji nije postao doktor pomoćuu bubica,plaćanja ispita,političke linije,znači ni po babu ni po stričevima već je fakultet završio iz humanih razloga.To ti govorim jer prateći druge forume primetim da administratori zahtevaju medicinsku dokumentaciju da bi se uverili da je bilo koji alternativni lek pomogao i nažalost niko istu nije priložio a ruku na srce ima mnogo primera da je zvanična medicina zaista učinila čuda ali uz angažovanost dobrog lekara.
Toliko i od mene a tebi želim sreću,posebno u momentima kada te počne gristi savest zbog obmane bolesnih ljudi.
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikatoma »

Biljaa, izvini ako sam te uvredio, nemam nista protiv tebe. Tvoj post je bio samo povod, nista licno. Samo sam hteo da ukazem na dvostruke standarde. I sama kazes koliko si se naloga, izvestaja, zakazivanja naplacala, ali to je normalno. A cim se spomene neka “trava” ili “biljka”, to je odmah reklama.

Najveci procenat lekara zapocne studije, i kasnije radi iz humanih razloga, sa zeljom da pomogne ljudima. Problem nije u njima. Problem je u sistemu. Sistem je napravljen ne da leci, nego da zamaskira simptome, da ti trenutno bude bolje po principu “drzi vodu dok majstori odu”. Ali jos veci problem je u nama samima koji dozvolimo da do toga dodje da nam treba lekar uopste. Ovo sam puno puta rekao u mojim raznim pisanjima na ovom forumu, lekari su dobri samo za kada ti je zivot u neposrednoj opasnosti/hitni slucajevi/traume.

Savest me moze gristi samo ako ne prenesem svoja saznanja i iskustva.

Konacno, ako ti ne preuzmes odgovornost za svoje zdravlje, ako to prepustis drugima, onda ne treba da se ljutis na njih ako rezultati nisu u skladu sa tvojim ocekivanjima. Ovo isto vazi i za moja pisanja/savete/predloge. Ne mozete mene kriviti ako nesto ne ispuni ocekivanja. Ti si sam/sama donela odluku i peuzela odgovornost za posledice.

Dakle, sto bi rekli braca kanadjani i ameri Bottom Line: sta god da ti se desi u zivotu – ne mozes druge kriviti za to.
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Post od milanche_srb »

Ovo nije mesto da se raspravlja o tome. Ako imate lose iskustvo sa nekim lekarom, ili smatrate da se ponasao nekorektno i neeticki, obratite se nadleznim institucijama, a ne na forumu koji je namenjen pomoci svima koji se ovde jave, bez cekanja i bez ikakve nadoknade, a od strane lekara koji sigurno imaju pametnija posla nego da odgovaraju na pitanja. Dakle ovde se radi o humanosti i zato vas lepo molim da takve price ostavite po strani. Situacija u zemlji je takva kakva jeste, ministar je takav kakav jeste i ovim praznim pricama i nagadjanjima (od strane laika) ne postizete nista. Kad vec toliko znate koliki su lekari ustvari olos, zasto se lecite kod njih uopste? Imate pravo izbora da radite sta zelite pa ako mislite da ce vam alternativna medicina pomoci niko vam ne moze zabraniti da se tako lecite. I dosta vec jednom o generalizaciji lekara jer smo svi mi jedinke za sebe. Pogresili ste i sajt i forum i temu i jos jednom vas molim da batalite takve price.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Biljaa »

Šta da kažem cikatoma a da budem čovek sem da primam izvinjenje i da se i ja izvinjavam na uvredama al eto citiranje moje poruke mi je prosto podiglo pritisak.Nespadam u osobe koje lako planu al sam jako osetljiva baš na ovom forumu.
Slažem se sa tobom jedino u tome da treba povesti računa o svom zdravlju na vreme a ne tek kada dodje do bolesti ali i tu mi se stvara sumnja kad pomislim na bebe koje su samo na majčinom mleku a dobiju r.. (tu odvratnu reč nemogu ni napisati).
Ja sam ozbiljna osoba,majka troje dece i naravno da snosim svoju odgovornost i zaista sam se trudila da prema svom ocu budem tolerantna i da mu nenamćem svoju volju al sam vremenom shvatila da sam nasedala na mnoge priče i svojim prepričavanjem i njega ubedjivala da prihvati sve što sam donosila a kladim se da je to radio iz ljubavi prema meni i poštujući moj trud.Nikad,ali nikada neću zaboraviti kad smo suprug i ja u po noći išli u Stalać po korenje i kako je tata pio čudotvoran napitak a pri tom povraćao i šta više gubio apetit.Dobro se sećam i kuće (VILE) u kojoj ljudi žive neradeći ništa sem prodavanja leka i pitam se dokle ćemo mi nasedati i verovati raznoraznim sumnjivim tipovima.Gospodina koji mi je davao korenje sam pitala dal ima neki papir tj. dokaz da je neko izlečen a on me popreko pogledao i rekao da sam prva koja je to pitala i da i sama moram verovati ako hoću da mi se tata izleči.
Neznam ni zašto ti ovo pišem sem da pokušam da objasnim svoj položaj i razočaranje i u klasičnu i alternativnu medicinu.
Pozdrav
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Biljaa »

milanche_srb napisao:Ovo nije mesto da se raspravlja o tome. Ako imate lose iskustvo sa nekim lekarom, ili smatrate da se ponasao nekorektno i neeticki, obratite se nadleznim institucijama, a ne na forumu koji je namenjen pomoci svima koji se ovde jave, bez cekanja i bez ikakve nadoknade, a od strane lekara koji sigurno imaju pametnija posla nego da odgovaraju na pitanja. Dakle ovde se radi o humanosti i zato vas lepo molim da takve price ostavite po strani. Situacija u zemlji je takva kakva jeste, ministar je takav kakav jeste i ovim praznim pricama i nagadjanjima (od strane laika) ne postizete nista. Kad vec toliko znate koliki su lekari ustvari olos, zasto se lecite kod njih uopste? Imate pravo izbora da radite sta zelite pa ako mislite da ce vam alternativna medicina pomoci niko vam ne moze zabraniti da se tako lecite. I dosta vec jednom o generalizaciji lekara jer smo svi mi jedinke za sebe. Pogresili ste i sajt i forum i temu i jos jednom vas molim da batalite takve price.

Milanche,ja negeneralizujem lekare a posebno gotivim sve sa ovog foruma.
A sad Vas pitam al da budete iskreni:Dal zaista mislite da bi nešto uspela kad bi se obratila nadležnim institucijama?Dal bi iko odgovarao i završio tamo gde mu je mesto?
Ako želite da odgovorite bila bi Vam zahvalna.

Hvala!
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Post od milanche_srb »

Kao prvo gospodjo moj post uopste nije bio vama upucen i nije mi jasno zasto se nasli prozvani.
Kao drugo rekao sam da ovo nije mesto da se o tome diskutuje, sigurno postoje forumi sa takvom tematikom.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Biljaa »

milanche_srb napisao:Kao prvo gospodjo moj post uopste nije bio vama upucen i nije mi jasno zasto se nasli prozvani.
Kao drugo rekao sam da ovo nije mesto da se o tome diskutuje, sigurno postoje forumi sa takvom tematikom.
Neverovatno da mi se u istom danu dva puta učinilo da je poruka na moj konto,al zaista mi je drago da nije.
Neznam zaista dal postoji takav forum al rado ću ga potražiti :wink: .

Pozdrav i srećan rad!!!
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2010 8:39 pm

Post od fizioterapeut_bg »

Da klasicna medicina daje bilo kakve rezultate i da je ljudimo malo bolje od nje onda verovatno alternativna medicina ne bi ni postojala,steta sto se kod nas u srbiji ljudi jos uvek lece na takozvani primitivni i zaostali nacin lecenja i posecuju kojekakve lekare opste prakse i tzv. specijaliste koji se jos uvek nazalost kao i u zadnjih 50 godina bave samo pisanjem recepta i kljukanjem kojekakve hemije vec ionako bolesnog i iznemoglog naroda,mi trenutno spadamo u naciju sa najvise bolesnih i ne adekvatno lecenih ljudi,ljudi umiru nazalost svaki dan od nestrucnog lecenja ziveci u ne znanju koji je pravi lek za njih,globalno se ljudi okrecu alternativi i prirodnom nacinu lecenja za koju mozete da procitate na internetu ima velike rezultate u svakom polju lecenja coveka,primer danas ako vas boli glava vas salju kod hirurga za glavu ili psihijatra,a ako vame neki lek ne prija vi niste normalni,a ako niste od nekog leka ozdravili ili vam nije bolje onda po doktorima i niste za zdravlje i sve vam je to na nervnoj bazi naravno,nadam se da ce se ljudi i kod nas okrenuti alternativi i poceti sa globalno najboljim nacinom lecenja
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Post od Ivanna Kraljica »

polako
vi tvrdite da je bolje da npr.devojka koja je ostala trudna i zeli da abortira treba da ode kod neke baba vracare i onda ce ona da joj da cajeve neke i neke travke i ona ce da kao izbaci ceo plod iz sebe,a da pritom ne razmislite o tome da moze da se otruje i da moze da dodje do nekih komplikacija........................
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član

http://www.* REKLAMA */ ja sam ovde uspesno resio problem sa atlasom covek extra radi i nije skup kao ostali vrat mi je kao nov bolovi uopste ne postoje...nadam se da ce ovo da pomogne ovom decku sto je zapoceo forum.veliki pozdrav
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član

* REKLAMA * ja sam ovde uspesno resio problem sa atlasom covek extra radi i nije skup kao ostali vrat mi je kao nov bolovi uopste ne postoje...nadam se da ce ovo da pomogne ovom decku sto je zapoceo forum.veliki pozdrav
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član

REKLAMA fizioterapeut *UKLONJENO*... ja sam kod njega uspesno resio problem sa atlasom covek extra radi i nije skup kao ostali,vrat mi je kao nov bolovi uopste ne postoje...nadam se da ce ovo da pomogne ovom decku sto je zapoceo forum.veliki pozdrav
tatijana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 9:06 pm

Post od tatijana »

Meni ovo namestanje nije uopste pomoglo. Cak sta vise, od tada vise trnem i imam glevobolje povremeno.
Zaključana tema