Nameštanje prvog pršljena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Gosttt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 05, 2010 9:29 pm

Nameštanje prvog pršljena

Post od Gosttt »

Pozdrav svima,
zanima me da li je neko ima iskustva sa nameštanjem prvog pršljena, takozvanog atlasa? Vise o tome imate ovde: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=156719
http://www.atlasprofilax.hr/metoda.html

Imam zakazan pregled u Balans Medika centru, ali i dalje ne mogu da se odlučim da li da pokušam sa tim, pa me zanimaju iskustva i mišljenja drugih ljudi, a pogotovo ovih stručnijih.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: Nameštanje prvog pršljena

Post od dr ivica »

Pobogu, kakva budalastina, da li je moguce da neko nekaznjeno uzima ljudima novac za ovakvo nadrilekarstvo???? O ovome bih mogao nsatima, ali bolje da prekinem. OKANITE SE LUDORIJA, ne bacajte novac bez veze...!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Gosttt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 05, 2010 9:29 pm

Post od Gosttt »

Pa jel možete da možete da napišete bar nešto?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Prochitajte vishe o samom prshljenu koji pominjete! http://en.wikipedia.org/wiki/Atlas_%28anatomy%29

Nadam se da ce Vam biti jasnije, a ako imate vremena i novca za bacanje opet je odluka na vama!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am

Post od cikatoma »

koliko kosta taj tretman? ovde u Kanadi je mislim oko $250-$300. Inace prvi put sam cuo za ovo pre oko godinu dana, i malo istrazivao po internetu. Nisam jos definitivno odlucio ni za ni protiv. mada pre godinu dana kad sam istrazivao nije bilo toliko centara po bivsoj YU.

inace, sta pokusavas da postignes ovime? imas li neku specificnu bolest/stanje da poboljsas ili "imas para i vremena na bacanje"? (sto se tice vremena, tretman je 15 minuta+jedan naknadni pregled po potrebi, sto i nije neko tracenje)
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

A ovaj idiot "chikatoma" jos koristi ovaj besramni avatar?!! Sad sam se setio zasto sam otisao sa ovog foruma... :-? Alo OK, vratio sam se, sad cemo malo drugacije. Da vidim hoce li mene bar da iskljuci i opomene neki administrator ili moderator, kad vec to ne cini sa onima koji besramno vredjaju citavu profesiju, milione ljudi...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Post od milanche_srb »

Molio bih posetioce foruma da ne vredjaju lekare niti lekarsku profesiju! Niko vas ne tera da dolazite na ovaj forum niti da posecujete lekare! Ako znate bolje, zadrzite to za sebe i lecite se sami, a nema potrebe nikoga da omalovazavate!
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Post od joni »

Prikljucila bih se molbi :wink:
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član

Post od cikatoma »

ajd opet da pokusam, mozda ovaj put admin/mod nece obrisati poruku
elem, evo promenio sam sliku i potpis da se "milioni" bogova u belim mantilima ne bi vredjali od strane jednog idiota.
no, dosta o tome, da se vratimo na temu
tatijana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 9:06 pm

Post od tatijana »

Ja sam kod fizioterapeta cula za ovu metodu. Naime, nasa dva poznata kosarkasa( ne zelim da im navodim imena zbog privatnosti ) su bila na namestanju atlasa i kazu da se osecaju fenomenalno, tj. da je bol koji su konstantno osecali u ledjima prosao. Zakazala sam termin, pa cu vam rado preneti iskustva potpuno iskreno. Vec par godina se mucim sa vratnim delom kicme , a bol se sada prosirio i na ramena. Zvanicna medicina sa svim mogucim terapijama, vezbama, nije dala nikakvog rezultata kod mene, pa cu rado pokusati sa ovom metodom i ako mi to pomogne, apsolutno mi nije vazno sta drugi misle.
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2010 8:39 pm

Post od fizioterapeut_bg »

Predpostavljam da ljudi nisu dovoljno upoznati sa ovom alternativnom metodom lecenja koja u zadnje vreme daje jako velike rezultate po pitanju bolova u vratnoj kicmi i glavi i resavanju raznih neuroloskih smetnji,ja smatram da zarotiran atlas koji nije u svom lezistu kod vecine ljudi a u to sam se i sam uverio vracanjem na svoje mesto resava dosta problema vezanih oko kicme i glave(kojih danas svako ima).Konkretno ja sam imao uzasne bolove u vratnom delu pri okretanju i rotiranju glave,konstantne vrtoglavice i glavobolje,trnjenje ruku, bolove u ramenom pojasu i mnogo toga.Savetujem svakom ko ima ovakvih ili slicnih problema da se posavetuje se nekim od atlas specijalita i ode na tretman jer se vecina problema i neuroloskih smetnji vracanjem atlasa na svoje mesto trajno otklanja.Posto vidim da vecina ljudi na ovom forumu i inace nisu upuceni o ovom problemu savetujem svakome ko ima ovih ili slicnih tegoba da se pozabavi vracanjem atlasa u svoj normalan polozaj i zivotu bez bolova.Ako mogu da preporucim jednog jako dobrog koji je meni resio ovaj problem iz beograda-vozdovac mozete ga naci na google pod *UKLONJENO*.....
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

...metodom lecenja koja u zadnje vreme daje jako velike rezultate...
navedite u kom centru je ispitivana metoda, i gde su ti rezultati publikovani!!!
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

fizioterapeut_bg napisao:Predpostavljam da ljudi nisu dovoljno upoznati sa ovom alternativnom metodom lecenja koja u zadnje vreme daje jako velike rezultate po pitanju bolova u vratnoj kicmi i glavi i resavanju raznih neuroloskih smetnji,ja smatram da zarotiran atlas koji nije u svom lezistu kod vecine ljudi a u to sam se i sam uverio vracanjem na svoje mesto resava dosta problema vezanih oko kicme i glave(kojih danas svako ima).Konkretno ja sam imao uzasne bolove u vratnom delu pri okretanju i rotiranju glave,konstantne vrtoglavice i glavobolje,trnjenje ruku, bolove u ramenom pojasu i mnogo toga.Savetujem svakom ko ima ovakvih ili slicnih problema da se posavetuje se nekim od atlas specijalita i ode na tretman jer se vecina problema i neuroloskih smetnji vracanjem atlasa na svoje mesto trajno otklanja.Posto vidim da vecina ljudi na ovom forumu i inace nisu upuceni o ovom problemu savetujem svakome ko ima ovih ili slicnih tegoba da se pozabavi vracanjem atlasa u svoj normalan polozaj i zivotu bez bolova.Ako mogu da preporucim jednog jako dobrog koji je meni resio ovaj problem iz beograda-vozdovac mozete ga naci na google pod *UKLONJENO*.....

:o :o :o
Auuuuuuuuuuuu,još jedna reklama za koju se kladim da je neosnovana.
Čini mi se da administratori ovog foruma previše spavaju :wink: .
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član

Post od cikatoma »

Biljaa napisao:Auuuuuuuuuuuu,još jedna reklama za koju se kladim da je neosnovana.
Čini mi se da administratori ovog foruma previše spavaju :wink: .
kako se "dobronamernici" i "dusebriznici" odmah javljaju cim se "reklamira" nesto van alopatske medicine. cim spomenes nesto "alternativno", to je odmah reklama, treba ga zaustaviti u korenu da se neko ne obogati.

a kad se preporucuju standardni lekovi, specijaliste, pa i doktori imenom i prezimenom, to nije reklama. Niko se ne bogati prodajom tih lekova i tretmana (ovo je sa velikom dozom cinizma)

kakva dvolicnost, odvratno
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Post od Ivanna Kraljica »

ako niste znali ta aleternativna medicina vredja medicinsku profesiju i lekare..........toliko od mene
Zaključana tema