Nameštanje prvog pršljena
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Nameštanje prvog pršljena
Pozdrav svima,
zanima me da li je neko ima iskustva sa nameštanjem prvog pršljena, takozvanog atlasa? Vise o tome imate ovde: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=156719
http://www.atlasprofilax.hr/metoda.html
Imam zakazan pregled u Balans Medika centru, ali i dalje ne mogu da se odlučim da li da pokušam sa tim, pa me zanimaju iskustva i mišljenja drugih ljudi, a pogotovo ovih stručnijih.
zanima me da li je neko ima iskustva sa nameštanjem prvog pršljena, takozvanog atlasa? Vise o tome imate ovde: http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=156719
http://www.atlasprofilax.hr/metoda.html
Imam zakazan pregled u Balans Medika centru, ali i dalje ne mogu da se odlučim da li da pokušam sa tim, pa me zanimaju iskustva i mišljenja drugih ljudi, a pogotovo ovih stručnijih.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: Nameštanje prvog pršljena
Pobogu, kakva budalastina, da li je moguce da neko nekaznjeno uzima ljudima novac za ovakvo nadrilekarstvo???? O ovome bih mogao nsatima, ali bolje da prekinem. OKANITE SE LUDORIJA, ne bacajte novac bez veze...!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Pa jel možete da možete da napišete bar nešto?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prochitajte vishe o samom prshljenu koji pominjete! http://en.wikipedia.org/wiki/Atlas_%28anatomy%29
Nadam se da ce Vam biti jasnije, a ako imate vremena i novca za bacanje opet je odluka na vama!
Nadam se da ce Vam biti jasnije, a ako imate vremena i novca za bacanje opet je odluka na vama!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- cikatoma
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
koliko kosta taj tretman? ovde u Kanadi je mislim oko $250-$300. Inace prvi put sam cuo za ovo pre oko godinu dana, i malo istrazivao po internetu. Nisam jos definitivno odlucio ni za ni protiv. mada pre godinu dana kad sam istrazivao nije bilo toliko centara po bivsoj YU.
inace, sta pokusavas da postignes ovime? imas li neku specificnu bolest/stanje da poboljsas ili "imas para i vremena na bacanje"? (sto se tice vremena, tretman je 15 minuta+jedan naknadni pregled po potrebi, sto i nije neko tracenje)
inace, sta pokusavas da postignes ovime? imas li neku specificnu bolest/stanje da poboljsas ili "imas para i vremena na bacanje"? (sto se tice vremena, tretman je 15 minuta+jedan naknadni pregled po potrebi, sto i nije neko tracenje)
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
A ovaj idiot "chikatoma" jos koristi ovaj besramni avatar?!! Sad sam se setio zasto sam otisao sa ovog foruma...
Alo OK, vratio sam se, sad cemo malo drugacije. Da vidim hoce li mene bar da iskljuci i opomene neki administrator ili moderator, kad vec to ne cini sa onima koji besramno vredjaju citavu profesiju, milione ljudi...

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Molio bih posetioce foruma da ne vredjaju lekare niti lekarsku profesiju! Niko vas ne tera da dolazite na ovaj forum niti da posecujete lekare! Ako znate bolje, zadrzite to za sebe i lecite se sami, a nema potrebe nikoga da omalovazavate!
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Prikljucila bih se molbi 

- cikatoma
- Aktivan član
ajd opet da pokusam, mozda ovaj put admin/mod nece obrisati poruku
elem, evo promenio sam sliku i potpis da se "milioni" bogova u belim mantilima ne bi vredjali od strane jednog idiota.
no, dosta o tome, da se vratimo na temu
elem, evo promenio sam sliku i potpis da se "milioni" bogova u belim mantilima ne bi vredjali od strane jednog idiota.
no, dosta o tome, da se vratimo na temu
Ja sam kod fizioterapeta cula za ovu metodu. Naime, nasa dva poznata kosarkasa( ne zelim da im navodim imena zbog privatnosti ) su bila na namestanju atlasa i kazu da se osecaju fenomenalno, tj. da je bol koji su konstantno osecali u ledjima prosao. Zakazala sam termin, pa cu vam rado preneti iskustva potpuno iskreno. Vec par godina se mucim sa vratnim delom kicme , a bol se sada prosirio i na ramena. Zvanicna medicina sa svim mogucim terapijama, vezbama, nije dala nikakvog rezultata kod mene, pa cu rado pokusati sa ovom metodom i ako mi to pomogne, apsolutno mi nije vazno sta drugi misle.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 10, 2010 8:39 pm
Predpostavljam da ljudi nisu dovoljno upoznati sa ovom alternativnom metodom lecenja koja u zadnje vreme daje jako velike rezultate po pitanju bolova u vratnoj kicmi i glavi i resavanju raznih neuroloskih smetnji,ja smatram da zarotiran atlas koji nije u svom lezistu kod vecine ljudi a u to sam se i sam uverio vracanjem na svoje mesto resava dosta problema vezanih oko kicme i glave(kojih danas svako ima).Konkretno ja sam imao uzasne bolove u vratnom delu pri okretanju i rotiranju glave,konstantne vrtoglavice i glavobolje,trnjenje ruku, bolove u ramenom pojasu i mnogo toga.Savetujem svakom ko ima ovakvih ili slicnih problema da se posavetuje se nekim od atlas specijalita i ode na tretman jer se vecina problema i neuroloskih smetnji vracanjem atlasa na svoje mesto trajno otklanja.Posto vidim da vecina ljudi na ovom forumu i inace nisu upuceni o ovom problemu savetujem svakome ko ima ovih ili slicnih tegoba da se pozabavi vracanjem atlasa u svoj normalan polozaj i zivotu bez bolova.Ako mogu da preporucim jednog jako dobrog koji je meni resio ovaj problem iz beograda-vozdovac mozete ga naci na google pod *UKLONJENO*.....
navedite u kom centru je ispitivana metoda, i gde su ti rezultati publikovani!!!...metodom lecenja koja u zadnje vreme daje jako velike rezultate...
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
fizioterapeut_bg napisao:Predpostavljam da ljudi nisu dovoljno upoznati sa ovom alternativnom metodom lecenja koja u zadnje vreme daje jako velike rezultate po pitanju bolova u vratnoj kicmi i glavi i resavanju raznih neuroloskih smetnji,ja smatram da zarotiran atlas koji nije u svom lezistu kod vecine ljudi a u to sam se i sam uverio vracanjem na svoje mesto resava dosta problema vezanih oko kicme i glave(kojih danas svako ima).Konkretno ja sam imao uzasne bolove u vratnom delu pri okretanju i rotiranju glave,konstantne vrtoglavice i glavobolje,trnjenje ruku, bolove u ramenom pojasu i mnogo toga.Savetujem svakom ko ima ovakvih ili slicnih problema da se posavetuje se nekim od atlas specijalita i ode na tretman jer se vecina problema i neuroloskih smetnji vracanjem atlasa na svoje mesto trajno otklanja.Posto vidim da vecina ljudi na ovom forumu i inace nisu upuceni o ovom problemu savetujem svakome ko ima ovih ili slicnih tegoba da se pozabavi vracanjem atlasa u svoj normalan polozaj i zivotu bez bolova.Ako mogu da preporucim jednog jako dobrog koji je meni resio ovaj problem iz beograda-vozdovac mozete ga naci na google pod *UKLONJENO*.....

Auuuuuuuuuuuu,još jedna reklama za koju se kladim da je neosnovana.
Čini mi se da administratori ovog foruma previše spavaju

"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
- cikatoma
- Aktivan član
kako se "dobronamernici" i "dusebriznici" odmah javljaju cim se "reklamira" nesto van alopatske medicine. cim spomenes nesto "alternativno", to je odmah reklama, treba ga zaustaviti u korenu da se neko ne obogati.Biljaa napisao:Auuuuuuuuuuuu,još jedna reklama za koju se kladim da je neosnovana.
Čini mi se da administratori ovog foruma previše spavaju.
a kad se preporucuju standardni lekovi, specijaliste, pa i doktori imenom i prezimenom, to nije reklama. Niko se ne bogati prodajom tih lekova i tretmana (ovo je sa velikom dozom cinizma)
kakva dvolicnost, odvratno
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
ako niste znali ta aleternativna medicina vredja medicinsku profesiju i lekare..........toliko od mene