PRIMETAN RAD SRCA***
PRIMETAN RAD SRCA***
Sta predlazete da se prvo preduzme i da li je zabrinjavajuce to da kod momka od 22 godine bude izrazen rad srca? Nema bolova, niti ikakvih drugih tegoba - ali je jako uplasen! Hvala na odgovoru!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: PRIMETAN RAD SRCA***
Ja prvo pitam sta to znaci "izrazen" ili "primetan" rad srca. 

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Mozda sam malo nespretno postavila pitanje, ali sam zabrinuta! Momak je inace student medicine, i ne znam da li je to "uobicajena" pojava kod vecine medicinara da sebe "pipkaju", i istrazuju po svom telu i uporedjuju "licne dijagnoze" sa znanjem koje sticu? Primetan rad srca znaci da je naglaseno "lupanje" srca vizuelno, kao i da se pogledom vidi razlika izmedju leve i desne strane grudnog kosa. Pocesto stavi ruku na levu stranu, da prati rad srca- a nema nikakvih tegoba. Hvala! 

- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
leve i desne strane grudnog kosa? ali srce se nalazi na obe strane, a uobicajen izraz da je srce na levoj strani je iz nekih drugih razloga...neka malo bolje prouci literaturu sa fakulteta

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
OK primenićemo "flegmatični pristup": NEMA TEGOBA - NEMA BOLESTI! Neka samo premeri pritisak i neka mu snime EKG, posle toga ga udarite po ruci kadgod se pipne! 

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine