[b]pitanje vezano za Albothyl[/b]

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mimii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 5:54 pm

[b]pitanje vezano za Albothyl[/b]

Post od mimii »

Ginekolog mi je prepisao koriscenje veginaleta Albothyl svaki drugi dan.
Prilikom tusiranja iz mene je ispala neka kao bela vrecica.
Zanima me sta je to, i da li treba da ispadne sledeci dan ili da stoji unutra?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Mene su tuširali Albotilom ali sve je to isto. Albotil sljušti epitel sluznice i to ti je ta "bela vrećica". Pretpostavljam da je vaginaleta sljuštila taj epitel i on je onda ispao. Tako treba.
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pozdrav Mimii,

"pod uticajem albothyla, u procesu ozdravljenja, dolazi do koagulacije (zgrusavanja) upalno izmenjenog epitela, medjucelijske mase i sluzi. Nema razloga za zabrinutost ako nastupi odvajanje vecih delova izumrlog tkiva jer ovaj fenomen je karakteristican za albothyl."

....ovo pise na deklaraciji. Dakle to se desava kod primene ovog leka....... (i meni je bio prepisan)

ali ne pise..... ah.....
da taj lek u normalnim zemljama nije vise u upotrebi jer moze biti kancerogen... (o tome je bilo par slova na ovom forumu).

Slika, jane_doe
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Da citiram, da ne bude zabune.......
dr. ObGyn napisao:Lijecenje albothyl solucijom je napusteno prije bar jedno 15 godina, jer ima kancerogeno dejstvo.
(citat je sa ovog linka: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 2Aalbothyl )
mimii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 5:54 pm

Post od mimii »

da, meni je izaslo i izumrlo tkivo ili sta vec, ali ta kao vrecica kao da je plasticna odnosno izgleda kao probusen balon moze lepo da se rasirii od nekog je tankog providno belog materijala, ja mislim da je ona izasla iz vaginalete..?
Odgovori